Search

Bliže nam se koncerti koje smo nestrpljivo čekali!

Bliže nam se koncerti koje smo nestrpljivo čekali!

Na njih se isplati izdvojiti vrijeme


Image: Getty Images,
Unsplash

U Zagrebu nas uskoro očekuju koncerti za koje smo se dugo pripremali... Donosimo vam pregled onih koje nećete htjeti zaobići

Siječanj je već polako iza nas, a to znači da su nam "ispred vrata" veliki koncerti koji su bili najavljeni još prošle godine. Riječ je o velikim imenima, od kojih neka nisu još nastupala kod nas, dok su nam neka dobro poznata. Donosimo vam najave onih koncerata za koje smatramo da ih zbilja ne biste trebali propustiti, a predviđeni su kroz veljaču i ožujak.

1. Sir Rod Stewart - Arena, 2. veljače 2018.

Bliže nam se koncerti koje smo nestrpljivo čekali! (фото 1)

Ovo je prvi dolazak Roda Stewarta u Hrvatsku te je njegov koncert u Zagrebu  izazvao veliki interes obožavatelja. Glazbenik je tijekom svoje karijere prodao vrtoglavih 200 milijuna albuma diljem svijeta i dva puta je uvršten u sastav Rock and Roll Hall of Fame. Lista njegovih uspjeha uključuje i šest uzastopnih albuma koji su bili na vrhu ljestvica u Velikoj Britaniji, a u SAD-u je plasirao 16 singlova koji su ušli prvih deset najslušanijih. Radujemo se što nam dolazi ovako velika zvijezda, a sve informacije o ulaznicama možete potražiti ovdje.

2. Caro Emerald - KC Dražen Petrović, 24. veljače, 2018.

Bliže nam se koncerti koje smo nestrpljivo čekali! (фото 2)

U sklopu svoje aktualne turneje "Emerald Islands", ova nizozemska pop/jazz pjevačica održat će koncert u KC Dražena Petrovića. Caro Emerald postala je planetarno popularna nakon što je izašao njezin hit singl "Stuck" i od tada nas oduševljava svojim magičnim spajanjem ballroom jazza i mambo groovea. Cjelokupan stil koji je ova glazbenica stvorila vraća nas u zlatno doba Hollywooda, kada je sve prštalo od plesa, ženstvenosti i zaraznih jazz ritmova. Poznata je po tome što su joj koncerti jako "živi", a njezine pjesme uvijek naprave svojevrsnu ljetnu atmosferu. Svoje ulaznice možete nabaviti ovdje.

3. Andrea Bocelli - Arena, 10. ožujka, 2018.

Bliže nam se koncerti koje smo nestrpljivo čekali! (фото 3)

Ovo je zbilja spektakl koji se ne smije propustiti! Andrea Bocelli je talijanska pjevačka zvijezda koja će četvrti put nastupiti pred našom publikom, a do sada smo ga svaki put dočekali i ispratili s ovacijama. Iako je glazbenik poznat po svojim izvedbama klasične glazbe, uvijek privlači širok spektar najraznovrsnije publike jer je njegovom tenoru jednostavno teško odoljeti. Glazbeni spektakl koji se svakog puta dogodi kada je Andrea Bocelli u pitanju, dogodit će se sigurno i ovoga puta, stoga svoje karte nabavite što prije na službenoj stranici Eventima

4. 2Cellos - Arena, 23. ožujka, 2018.

Bliže nam se koncerti koje smo nestrpljivo čekali! (фото 4)

Naši violončelisti svjetska su senzacija, a mi možemo biti sretni što, relativno često, imamo priliku slušati ih uživo. Ove godine ponovo nastupaju u Areni Zagreb, ali i u Spaladium Areni 16.ožujka. U sklopu svoje turneje "Score" ponovo će nastupiti u Hrvatskoj, a njihov album istog imena izašao je prošle godine u ožujku. Na njemu se nalazi singl "Medley" što je zapravo presjek pjesama iz megapopularne serije "Igra prijestolja". Album uključuje i poznate pjesme iz filmova, pa ćemo tako moći uživo čuti njihove verzije "My Heart Will Go On", "For the Love of a Princess" i "Moon River". Svoje ulaznice možete nabaviti ovdje.

Related articles

Buro 24/7 Selection

više