Search

Krajem rujna stiže novi materijal Pearl Jama

Krajem rujna stiže novi materijal Pearl Jama

Koncertni dokumentarac

Urednik: Ana Pavić


Krajem rujna stiže dokumentarni koncertni film “Let’s Play Two”, redatelja Dannya Clincha

Povodom proslave dvodnevnog nastupa ove skupine na Wrigley Field stadionu u Chicagu, 20. i 22. kolovoza 2016. godine, Pearl Jam će objaviti dokumentarni koncertni film i prateći soundtrack, naslova "Let's Play Two", koji redateljski potpisuje Danny Clinch. Skupina Pearl Jam je u kolovozu prošle godine na spomenutom stadionu održala dva koncerta za pamćenje, a sve to u simbiozi s legendarnim Chicago Cubs bejzbol timom, Bend je na Wrigley stadion došao u sklopu svoje tadašnje sjevernoameričke turneju, i to u trenucima kada je ova kultna bejzbol ekipa slavila iznimno uspješnu sezonu!

Pearl Jam

Dobro je poznato kako je Chicago dom Eddieja Veddera, stoga ne čudi kako su čitav bend, Chicago Cubs i Wrigley Field stvorili neraskidiv i poseban odnos u svijetu sporta i glazbe. Nagrađivani i cijenjeni redatelj i fotograf Danny Clinch svojim dokumentarističkim pristupom fanove uvodi u ova dva uistinu posebna dana u karijeri Pearl Jam skupine, prikazujući i prošlost i sadašnjost benda i Chicago Cubsa, kroz glazbu, znoj i vječnu nadu bivanja Cubs i Pearl Jam fanom. "Kroz svoje filmove i fotografije volim istraživati odnose izvođača, njihovih fanova i lokacije", otkriva Danny Clinch i nastavlja "Kada vam se dogodi da su glavni akteri vašeg filma Pearl Jam, Chicago Cubs, njihovi fanovi i Wrigley Field, i to baš u povijesnom trenutku, tada znate da ste dio nečeg epskog!".


Film "Let's Play Two" će biti dostupan u kinima od 29. rujna, a trenutno su putem službene stranice benda potvrđeni vremena i lokacije u SAD-u i Australiji. Kako je ranije i spomenuto, na isti dan će biti objavljen i prateći istoimeni soundtrack, pod okriljem Republic Records / Universal Music etiketa. Bogato soundtrack izdanje bit će dostupno u dvostrukom vinilnom, CD i digitalnom obliku, a donosi ukupno 17 pjesama i prateće booklete i knjižice s fotografijama. Fanovi diljem svijeta soundtrack izdanje mogu prednaručiti putem službene stranice benda, a u Hrvatskoj su dostupne i digitalne prednarudžbe putem Google Playa.

 

Related articles

Buro 24/7 Selection

više