Search

Lana Del Rey i Father John Misty u strastvenom zagrljaju u novom spotu

Za singl "Freak"


Image: buro247.hr arhiva

Lana Del Rey u novom sanjivom spotu za singl "Freak" s njezina posljednjeg albuma "Honeymoon" našla se u zagrljaju Fathera Johna Mistyja. Pogledajte o čemu se radi...

Pjesma "Freak" je najnoviji singl s Laninog četvrtog studijskog albuma "Honeymoon" koji je izašao krajem ljeta, a jučer je pjesma dobila i svoju video verziju. Spot koji traje gotovo 11 minuta prenosi nam hipi atmosferu 1970-ih u kojoj Lana i glazbenik Father John Misty u transu dijele strastvene zagrljaje u zamagljenoj mističnoj sceni. Zatim Lanina pjesma staje i kreće "Clair de Lune" Claudea Debussyja dok se Lana kupa u moru, a sve je vrlo usporeno i u jednom joj se trenu u moru pridružuju mlade djevojke. 

Father John Misty i Lana Del Rey bili su zajedno na turneji 2014. godine, Lana je nekoliko puta istaknula kako se divi tom glazbeniku. "Inače ne slušam baš puno nove glazbe, ali zapravo jako volim Fathera Johna Mistyja koji me na neki način podsjeća na moje početke", komentirala je Lana. U studenom prošle godine u intervjuu za Current glazbenica je izjavila: "Ja sam najveći fan Fathera Johna Mistyja. Njegove me pjesme vraćaju u prošlost i podsjećaju zašto sam se uopće počela baviti glazbom. Ništa pretenciozno, već samo ono o čemu on priča u svojim pjesmama. Imam osjećaj da on sve svoje nesigurnosti i nade tako glatko pretače u svaku pjesmu. I njegov glas je fantastičan. Gledala sam ga nekoliko puta uživo."

Related articles

Buro 24/7 Selection

više