Search

Mayales okupili brojne poznate u novom spotu

Mayales okupili brojne poznate u novom spotu

Spot za novi singl "Još te uvijek mogu"

Image: PR

Kultni Mayalesi predstavili novi videospot za pjesmu "Još te uvijek mogu" s njihovog povratničkog albuma "2"

Novim videospotom za pjesmu "Još te uvijek mogu" kultna zagrebačka grupa Mayales pokazala je kako lijepe stvari mogu biti tako "prokleto" jednostavne. Pozivajući svoje prijatelje i poklonike grupe da im se pridruže u videospotu, napravili su svojevrsni homage kulturi općenito. Okupili su zavidan broj kulturnjaka koji im je svojom potporom dao dodatni vjetar u leđa. Podržali su ih tako TV-voditelj Aleksandar Stanković, pjevač Massimo Savić i kćer mu Mirna, glumac Livio Badurina i mnogi drugi u spotu čiju režiju potpisuju Andrej Korovljev i Petar Beluhan.

Svoj veliki povratnički koncert Mayalesi će održati na prvi dan proljeća, 21. ožujka u zagrebačkoj Tvornici kulture. Uzmemo li u obzir da je prošlo više od godinu dana kako je izašao toliko hvaljeni povratnički album "2" (Porin za Album godine, najbolji Alternativni album te Produkciju), a koji se kuhao 13 dugih godina, razumljiva je procjena kako je pravi trenutak za koncert u rodnom gradu benda, kojim će se zahvaliti vojsci suradnika - te "pustiti zrak" novim pjesmama koje očigledno pršte iz kreativnog dvojca, mame i tate Mayalesa, Petra Beluhana i Vlade Mirčete. 

Aquarius Music Shopovi ovim povodom pripremili su akciju koja traje do subote. Na prodajnim mjestima Varšavska 13, Kneza Branimira 29 i Maksimirska 16, uz kupnju 2 ulaznice, na poklon dobivate dvostruki CD Mayalesa i Kristijana Beluhana "Svima želim raj za sve" + "Skretanje"!

Related articles

Buro 24/7 Selection

više