Traži

Možete odahnuti! Childish Gambino ipak ne odustaje od glazbe

Priprema novi materijal


Fotografija: screenshot

Američki glazbenik, ali i glumac nedavno je izjavio kako se povlači iz glazbenog svijeta, no izgleda kako se ipak predomislio - i dobro da je!

Iako se nedavno pričalo kako se glazbenik Childish Gambino povlači iz glazbenog svijeta, što je mnoge razočarale, s obzirom na to da je riječ o jednom od sjajnih novih glazbenih umjetnika, čini se da to ipak nije tako. Naime, Gambino, pravog imena Donald Glover o kojem smo detaljno pisali ovdje, se predomislio i kazao kako njegov nadolazeći album ipak neće biti posljednji te da već intenzivno radi na novom materijalu. "Da, radim na novim materijalima, u pitanju je i suradnja s Chance the Repperom. London je za mene bio inspirativno mjesto" kazao je glazbenik kako ga je život u Velikoj Britaniji itekako nadahnuo.

Na pitanje hoće li ga publika moći i dalje zvati umjetničkim imenom, Gambino je rekao da svakako jer da još puno toga mora pokazati i dokazati pod tim pseudonimom. Isto tako, osim glazbe, imali smo ga prilike upoznati i kao sjajnog glumca u odličnoj seriji "Atlanta" koja će dobiti i svoju drugu sezonu, a do tada se priprema i za ulogu Landoa Calrissiana u "Han Solo" filmu. A sada je vrijeme da se još jednom prisjetite njegovog glazbenog hita (iznad gore), na koji baš nitko nije mogao ostati imun. 

Povezani tekstovi

Buro 24/7 izbor