Search

Najbolji nastupi ovogodišnjih Brit Awardsa

Najbolji nastupi ovogodišnjih Brit Awardsa

Jučer održana dodjela popularnih britanskih nagrada


Image: Büro247.ru

Tek su se nedavno slegli razgovori o ovogodišnjim nagradama Grammy, a već danas svi pričaju samo o tome što se događalo na jučerašnjoj dodjeli Brit Awardsa

Jučer je londonska O2 arena pod jednim krovom okupila golemu količinu svjetski poznatih glazbenika, ali glavne zvijezde su bez sumnje bili britanski izvođači koji su nestrpljivo iščekivali kome će ove godine pripasti Brit Award. Glavni favoriti bili su Disclosure, ali nisu dobili nagradu ni u jednoj od 4 kategorije za koje su bili nominirani. Veterani Arctic Monkeys ipak su odnijeli najvažnije nagrade kao najbolja britanska grupa i britanski album godine. Najbolji singl ove je godine imao Rudimental.

Daft Punk su dobili kipić kao najbolja internacionalna grupa, a Lorde i Bruno Mars kao najbolji internacionalni muški i ženski izvođač. David Bowie i Ellie Goulding najbolji su britanski solo izvođači. Uz dodijeljene nagrade, najzanimljiviji su bili live nastupi Arctic Monkeysa, a Aluna George, Disclosure i Lorde prvi put su se udružili zajedno na miksu pjesama "Royals" i "White Noise". Queen Bee izvela je "XO", Pharrell Williams je remiksirao "Get Lucky", "Happy" i "Good Times", a Bruno Mars je zapalio publiku za vrijeme izvođenja hita "Treasure".

Related articles

Buro 24/7 Selection

više