Search

Napravili smo listu najboljih obrada grupe Måneskin

Napravili smo listu najboljih obrada grupe Måneskin

Tekst: BURO.


Måneskin euforija ne popušta, iako je od Eurovizije prošlo tri tjedna. Istina je da nismo iznenađeni, budući da nam je ozbiljno falila autentičnost na svjetskoj sceni. Možda i najviše u glazbenoj, jer čini se da se neki isti dosadni ritam, s vremena na vrijeme prekinut originalnim hitom, vrti u krug.

Frontmen benda još uvijek doslovno svima mami uzdahe, ali je i definitivno bio u pravu kada je izjavio: “Želimo poručiti cijelom svijetu da rock’n’roll nikada ne umire.” Ali ne samo da rock’n’roll nikada ne umire. Måneskin je oživio i neke pjesme na koje smo možda pomalo zaboravili kroz nove obrade, a mi smo izdvojili naše omiljene.

Krenut ćemo od obrade za pjesmu "Midnight Sky" koju potpisuje Miley Cyrus zato što je to pjesma o kojoj se najviše priča ovih dana. Snimak je postao viralan kada ga je Miley nedavno podijelila na svom Instagramu i napisala “moji najbolji prijatelji" i podsjetila nas na to kako je Måneskin ekipa unijela novi život u poznati zvuk.

Još 2017. godine, sada već svjetski popularan bend, sudjelovao je na X Factoru u Italiji s pjesmom "Somebody Told Me", drugog popularnog benda - The Killers. Na tom natjecanju osvojili su drugo mjesto.

U spomenutom X Factoru nastupili su i s obradom za pjesmu "Let’s Get It Started" kultnog benda The Black Eyed Peas.

I za kraj, pjesma koju vjerojatno nikada nećemo izbrisati s naših playlista - "Back to Black" i savršena obrada iste.

Related articles

Buro 24/7 Selection

Leave a comment

više