Search

Natali Dizdar kreće na Nokia Lumia turneju

Natali Dizdar kreće na Nokia Lumia turneju

Pjevačica obilježava deset godina karijere

Tekst: BURO.

Image: PR

Jubilarnu godišnjicu karijere Natali će proslaviti velikom Nokia Lumia turnejom, a prvi službeni nastup održat će na WinDaysima u Umagu sljedeći tjedan na ekskluzivnom Nokia Lumia partyju za sudionike konferencije

Natalina koncertna turneja nakon toga obuhvatit će barokni Varaždin 10. svibnja u Hrvatskom narodnom kazalištu te Zagreb 23. svibnja u poznatom klubu VIP. Karte za ova dva koncerta dostupne su na svim prodajnim mjestima Eventima. Natali će turneju sa zadovoljstvom nastaviti svojim prvim nastupom u Puli 27. lipnja u Povijesnom i pomorskom muzeju Istre (Museo storico e navale dell' Istria) na Kaštelu, a iznimno važan nastup za pjevačicu bit će 18. srpnja u njenom rodnom gradu Zadru, u poznatom klubu Arsenal. Za svoje vjerne fanove Natali je u svakom gradu pripremila posebno iznenađenje.

Natali Dizdar

Live nastupima uz svoje najveće hitove kao što su aktualni singl "Grijeh", koji je nedavno nagrađen i priznanjem MTV Double Platinum Award, "Ne daj", "Stop", "Zamijenit ću te gorim" i drugima, brend ambasadorica Nokije Lumije publici obećava odličnu zabavu.

"Iznimno se veselim ovom projektu te se nadam kako će sve biti upravo onako kako smo zamislili. Također sam zahvalna i Nokiji koja je omogućila realizaciju turneje koju ću svakako dokumentirati svojom Lumijom 925 koja me vjerno prati na svim koncertima." izjavila je Natali.

Related articles

Buro 24/7 Selection

više