Search

Natali Dizdar oduševila nastupom u Puli

Natali Dizdar oduševila nastupom u Puli

Sljedeći koncert je u Zadru

BURO.


Image: PR

Mlada pjevačica nastavlja svoju koncertnu turneju “Natali Dizdar by Nokia Lumia” kojom obilježava deset godina uspješne karijere.

Nakon odličnih koncerata održanih u Varaždinu i Zagrebu, Natali je nastupila u Puli. Koncert koji se održao 27. lipnja u Povijesnom i pomorskom muzeju Istre (Museo storico e navale dell' Istria) na Kaštelu nadmašio je sva očekivanja fanova. Odlično raspoložena Natali i prateći bend svim posjetiteljima osigurali su vatrenu atmosferu koja je vladala i na nedavnom zagrebačkim koncertom. „Oduševljena sam koncertom u Puli! Puležani su bili odlična publika i divni domaćini, a posebnoj atmosferi pridonio je i prekrasan ambijent Kaštela u kojem smo održali koncert. Nastupati u takvom prostoru bio je uistinu poseban doživljaj, a osobito sam zahvalna Nokiji na podršci tijekom cijele turneje.", izjavila je Natali.

Natali će sljedeći koncert održati 18. srpnja u Zadru, u klubu Arsenal. Pjevačica najavljuje odličan koncert i spektakularan završetak uspješne Nokia Lumia turneje.

Related articles

Buro 24/7 Selection

više