Search

Novi \"3D-album\" benda Kraftwerk izlazi ove jeseni

Novi "3D-album" benda Kraftwerk izlazi ove jeseni

Na radost svih obožavatelja


Image: buro247.ru

Utemeljitelji elektronske glazbe, njemačka grupa Kraftwerk, priprema ove jeseni poseban glazbeno-vizualni projekt – prenijet će svoje dosadašnje nastupe na Blu-Ray format

Jedini član originalne postave benda Kraftwerk, Ralf Hütter, u intervjuu za Rolling Stone izjavio je kako će se njihovi dosadašnji nastupi u njujorškoj MoMA-i, londonskom Tate Modernu, Sydneyskoj Operi i koncertnoj dvorani Walta Disneya u Los Angelesu odsad nalaziti na jednom nosaču zvuka i slike u Blu Ray formatu. 

"Pretvorili smo svoje nastupe u 3D vizualni i zvučni doživljaj, u svojevrsni 3D zvuk. Pritom smo se koristili Blu-Ray formatom", komentirao je Hütter i nastavio "Album bi trebao izaći krajem jeseni. Uložili smo puno truda da svoje pjesme nastale u Kling Klang studiju prenesemo u 3D format i sinkroniziramo sliku sa zvukom, a to predstavlja prilično zahtjevnu produkciju. Mi smo mali tim glazbenika, tehničara i računalnih programera i sve radimo sami, tu u našem Kling Klang studiju."

Hütter je također najavio i deveti studijski album na kojem će početi raditi čim završe sa svojim 3D katalogom na kojem će se naći svih osam dosadašnjih albuma. A dok oni pripremaju nove materijale, podsjetit ćemo se nakratko jednog od nastupa, onog u londonskom Tate Modernu.

Related articles

Buro 24/7 Selection

više