Search

Novi hrvatski glazbeni projekt na koji biste trebali obratiti pozornost

Novi hrvatski glazbeni projekt na koji biste trebali obratiti pozornost

Je Veux


Image: PR

Hrvatska glazbena scena upravo je podebljana za jedan novi glazben projekt, ali u malo drugačijem ruhu. Naime, predstavljamo vam pjesmu "Girlriend" koja je prvi je singl glazbenice Je Veux iza kojeg se krije Željka Veverec, već svima poznata pjevačica i autorica banda Mangroove.

Je Veux na francuskom znači "Želim", a čita se baš tako da se u tome prepoznaju inicijaIi imena Željke Veverec - Ž.V. "Je Veux mi se činilo tako savršeno jer nekako spaja značenje mog imena - želim (Željka) čita se kao i inicijali mog imena i prezimena i označava tu želju da ispričam svoju priču na svoj način iskreno, autentično koliko je god moguće kroz svoju glazbu" - ističe Željka u premijernom predstavljanju svoje nove stage persone.

Na novom glazbenom putu prate je dugogodišnji muzički partneri, prije svega Toni Starešinić na svim mogućim klavijaturama, Đuro Dobranić na bubnjevima i Igor Dorotić na trubi. "Oduvijek zapravo pišem glazbu i na engleskom, dio toga može se pronaći na albumima Mangroovea. Uvijek će postojati glazba koja će otkrivati i nešto drugačiju mene, iako sve je to dio moje priče koju želim snimati i podijeliti sa svijetom" - naglašava Je Veux.

Pjesma "Girlfriend" većinom je snimana u studiju Kromasonik, osim vokala koji su snimljeni u Monitoru. Miks je radio Janko Novoselić, a mastering Petar Dundov. Sjajnu, gotovo trip hop singlicu upotpunio je jednako odličan videospot autora Dalibora Barića uz kojeg je, kao kamerman, radio Marko Petrović. Debitantski album Je Veux, putovanje kroz njezine strahove i veselja, naziva "I Glow" bit će objavljen do kraja godine.

Related articles

Buro 24/7 Selection

Leave a comment

više