Search

Novi spot splitskog benda Rolo jednostavno morate pogledati!

Novi spot splitskog benda Rolo jednostavno morate pogledati!

Za odličnu pjesmu "Zva' ću te"

Image: screenshot

Sarine ruke, Mišine noge, Kikina usta glavni su protagonisti odličnog i zabavnog videospota benda RØLØ koji je režirao Rino Barbir

"Slavimo godinu dana od objave našeg prvog albuma, pa samo u tu čast snimili prvi super profesionalni spot" rečenica je koja stoji na Facebook stranici splitskog benda RØLO uz koju su predstavili svoj novi i totalno cool videospot za pjesmu "Zva’ću te". Pjesma, kako objašnjavaju, govori o iskrenoj ljubavi benda prema čovječanstvu uz često korištenu fraza "Zva'ću te", a koja gaji nadu u bolje sutra i RØLØ pritom daje svoje obećanje iz pustinje, prerije, prašume i iz pećine, ako ima signala, naravno.

Novi spot splitskog benda Rolo jednostavno morate pogledati! (фото 1)

Za ovaj pomaknuti sjajan video uradak koji je sniman u studijskim uvjetima prostorija Kino kluba Split i jedne autopraonice zaslužan je Rino Barbir koji potpisuje i režiju i kameru i montažu. "Ideja spota bila je prikazati odnos muškarca i žene kroz mnoštvo asocijacija. Kadrovi nikad ne prikazuju ničije lice već samo detalje dijelova tijela." kaže nam Rino.

Naravno da spota ne bi bilo da se u njega nisu uključile Sarine ruke, Mišine noge i Kikina usta koja su ujedno i glavni protagonisti ove četverominutne audio-vizualne zabavice. "U videu su i razni predmeti iz svakodnevnog života, uglavnom iz kuhinje i garaže, a neki su i s patologije. Svi skupa stvaraju priču koja smisao dobiva tek u očima promatrača. Neki kažu da je spot izrazito seksualan, mi to ne vidimo jer imamo nevine oči."  poručuju dečki iz benda. 

Novi spot splitskog benda Rolo jednostavno morate pogledati! (фото 2)

Inače, RØLØ je projekt tri splitska glazbenika različitih glazbenih pozadina (Leut Magnetik, Lažni brkovi, Beta Bombe) koji čine Dinko Vranjičić na bas gitari, Mišo Komenda na el. gitari i Karlo Kazinoti na bubnjevima i ritam mašini. Svoj žanr opisuju kao kombinaciju elektronike i indie punk rocka s predznakom "eksperimentalno". Jedino što vam još preostaje je i konačno pogledati spot, garantiramo da ćete zaplesati, a onda još i danima (u glavi) pjevati Zva’ću te...

Related articles

Buro 24/7 Selection

više