Search

Novi video spotovi koji su obilježili tjedan

Novi video spotovi koji su obilježili tjedan

Rihanna, Albert Hammond Jr., Rejjie Snow

Urednik: Tina Kovačiček

Image: buro247.ru

Tjedni ljetnih mjeseci vrve vijestima iz glazbenog svijeta. Taman kad smo blizu zaključku kako video spotovi polagano izumiru, prašina koja se digne oko pojedinih nas razuvjeri od te misli. Neki su odlični, neki negledljivi, a u nekima se samo pojavljuje neka poznata faca zbog koje ćemo ga i pogledati. U svakom slučaju, video spotovi se i dalje gledaju, a ovo su neki koji su obilježili ovaj tjedan

Rihanna

Jedna od onih koji vole provocirati svojim odabirom je Rihanna, a ovog je tjedna svojim novim video spotom privukla mnoštvo komentara. S ne pretjerano maštovitom pjesmom "Bitch Better Have My Money" objavila je i ne baš pretjerano gledljiv spot. Ali rezultat je tu - spot o kojem se priča! Ako na stranu stavimo osobno mišljenje spram Rihannine nove estetike, spot je navukao brojne feministice koje su reagirale protiv nasilja nad ženama koje je u spotu prilično izraženo. Samu režiju potpisuje Rihanna zajedno s francuskim kolektivom MegaForce. Ako još niste, evo prilike da obratite pozornost na spot o kojem su mediji pisali ovog tjedna.

Rejjie Snow

Hrvatskoj publici možda manje poznato ime rap scene, Rejjie Snow, ovog je tjedna objavio novi spot. Solidnom izvedbom nije privukao toliko pažnje koliko odabirom gostujućeg imena u svom novom spotu. Ime koje je privuklo pažnju je divna Lily Rose, kćerka slavnog Johnnyja Deppa koja je u svibnju proslavila 16. rođendan i očito time sazrela za sve češća pojavljivanja u medijima. Kao kćerka slavnog oca koja je dosad bila izolirana u medijima, Lily čini svoje prve medijske korake. 

Albert Hammond Jr.

Jedan od članova nekad popularnih Strokesa ovog je tjedna objavio novi video spot za pjesmu "Born Slippy" i time najavio novi ljetni hit. Albert Hammond Jr. svoju je solo karijeru započeo još 2006. godine, i bio je prvi od članova benda koji su krenuli tim putem. Njegov osobni pristup glazbi sad je puno mekši u odnosu na Strokese, a uz njegovu ćete se glazbu ponovno osjećati kao srednjoškolac/ka. Ovo bi mogao biti novi ljetni hit.

Related articles

Buro 24/7 Selection

više