Search

Odličan novi spot benda TOMISLAV

Odličan novi spot benda TOMISLAV

"Teardrop Spin"

Urednik: Tina Kovačiček


Image: Screenshot

Predstavljamo novi spot zanimljivog hrvatskog trojca TOMISLAV (Ksenija Ladić, Matija Vojvodić, Morana Krpan) osmišljen za njihov singl "Teardrop Spin"

Na Büro 24/7 ste imali prilike čitati o sjajnom varaždinsko-zagrebačkom triju TOMISLAV, a danas vam predstavljamo njihov novi spot koji u potpunosti slijedi njihovu kvalitetu. Spot je rezultat još jedne sjajne vizije i suradnje redatelja Kyrila Rubinsteina i direktora fotografije Ivana Slipčevića Slipkea. Vizualni kolaž priče upotpunio je i jedinstven modni izričaj modne marke Dioralop, a make-up potpisuje Katarina Baković. Spot je montirao već uhodani dvojac, Siniša Koprivnjak i Nina Klarić.

TOMISLAVci su prisutni na sceni od 2012. kada je njihovo dugogodišnje druženje spontano rezultiralo stvaranjem zajedničke glazbe. Radi se o trima hrvatskim glazbenicima koji su prisutni na hrvatskoj glazbenoj alternativnoj sceni već dugi niz godina s različitim projektima. U TOMISLAV-u su svoj jedinstveni glazbeni izričaj spojili u zajednički zvuk pod utjecajem trip hopa, neo popa i future beatsa. Singl su remiksirali njihovi bliski producenti: Josip Klobučar, Janko Novoselić & Ratko Filipović, Brighton, Borka, Kimekai te Yunnansound, koji su pjesmi dodali i vlastiti prepoznatljivi stil, a vizual za singl osmislio je umjetnik i dizajner Hrvoje Hiršl.

Singl "Teardrop Spin" možete besplatno skinuti na bandcamp stranici, a sve daljnje aktivnosti projekta TOMISLAV možete pratite na njihovoj službenoj Facebook stranici.

Related articles

Buro 24/7 Selection

više