Search

Ovo je godina Lady Gage

Ovo je godina Lady Gage

Tekst: Ana Dukić

Image: Steven Meisel za Vogue Italia

Nakon pjevačice Adele, Vogue je ponovno u svoja dva izdanja na naslovnicama ugostio jednu damu koja će zasigurno obilježiti godinu pred nama. Riječ je o slavnoj pjevačici i glumici Lady Gagi koja je pozirala potpuno naga za prosinačko izdanje britanskog i talijanskog Voguea i progovorila o svojoj novoj ulozi u filmu „House of Gucci“.

Film izlazi 26. studenoga, a poznata pjevačica se osvrnula na ulogu Patrizije Reggiani i opisala svoje iskustvo „uranjanja“ u ulogu za koju tvrdi da joj je čak uzrokovala psihičke poteškoće.

"Morala sam odmah obojiti kosu i počela sam živjeti tako da sve što sam pogledala, sve što sam dodirnula, počela sam primjećivati gdje mogu vidjeti - novac. Počela sam i fotografirati “, objasnila je. "Nemam dokaza da je Patrizia bila fotografkinja, ali sam proučavajući njezine interese u životu mislila da ću postati fotografkinja, pa sam svuda nosila svoj fotoaparat. Primijetila sam da je Patrizia voljela lijepe stvari.

Godinu i pol živjela sam kao Reggiani, od toga devet mjeseci govorila s talijanskim akcentom, i ispred kamere i izvan seta. Nisam izlazila iz te uloge. I na setu i u hotelskoj sobi živjela sam i govorila kao Reggiani, a potkraj snimanja počela sam osjećati neke psihičke poteškoće. Sjećam se da sam jednom u Italiji krenula u šetnju, dva mjeseca to nisam radila, i odjednom me uhvatila panika jer sam pomislila da sam opet na setu“, izjavila je Lady Gaga.“

Sudeći po komentarima na YouTubeu, mnogi su oduševljeni glumom Lady Gage, a komentiraju kako nema toga što ona ne može napraviti te su poručili da je savršen izbor za ulogu Patrizije Reggiani.

35-godišnja dobitnica 12 Grammyja i jednog Oscara zaista niže uspjeh za uspjehom. Trailer za film je već postao hit i svi s nestrpljenjem iščekuju ovu filmsku poslasticu. Čak je ni pandemija nije zaustavila. Tony Bennett i Lady Gaga predstavili su dugo iščekivano zajedničko izdanje “Love For Sale”. Riječ je o drugom studijskom albumu na kojemu su se udružile ove glazbene ikone i dolazi kao nastavak “Cheek to Cheek” izdanja koje je 2014. godine debitiralo na #1 Billboardove top ljestvice.

Uvijek s istom strašću i posvećenošću, Lady Gaga djeluje tako da pomiče granice te utječe na mnoge generacije glazbenika. Lady Gaga je na ovom albumu obnovila svoju ljubav prema glazbenim klasicima, ali i redefinirala tijek svoje karijere.

I mi s nestrpljenjem očekujemo „House of Gucci“ i dvije naslovnice modne biblije su zaista dobra uvertira u „show“ koji nas očekuje. Sigurni smo da poznata pjevačica i glumica i ovog puta neće podbaciti.

Related articles

Buro 24/7 Selection

više