Search

Ovu subotu rezervirajte za najluđi rođendanski ples u gradu!

Ovu subotu rezervirajte za najluđi rođendanski ples u gradu!

Philitchevanje slavi 5. rođendan


Image: Promo

U subotu 25. ožujka s početkom u 22:55 u "Rodilištu 5Reković" ,TNT "Lex 5Reković" predstavlja: Phillitchevanje. Petogodišnje prljanje podija!

Sjedinivši snage prije više od pet godina, bratstvo i jedinstvo ova dva vječna dječaka bučno, plesno i veselo proslavit će peti rođendan u subotu, 25. ožujka u Industriji 5reković. Ako slučajno još niste znali (a to je nemoguće?) phillitchevanje je glazbeno opušteniji program u organizaciji dvojice CFSN DJ-a - itcha i phillipea. Za tu prigodu oni se povlače iz svojih kužerskih odora i prepuštaju istinskim dječačkim nagonima u kojima glazba nema granica, a pravila igre ne postoje. phillitchevanje je parada dobro nam znanih starih i novih glazbenih brojeva miksanih s ljubavlju i osjećajem za ritam starih rasplesanih glazboljubaca. Opremom za umiks oni spajaju nespojivo, a glazbu ne spremaju u ladice. 

Ovu subotu rezervirajte za najluđi rođendanski ples u gradu! (фото 1)

To nam je bio dovoljan povod da napravimo blic intervju sa Sanjinom i Filipom koji su s nama podijelili neke crtice s početaka i anegdote. Sanjin je mršavi freelance fotograf koji uživa u svjetlu i lijepome, opsjednut je niche parfemima i violinama, te glazbom kasnih  50-ih i 60-ih godina. Filip je ne toliko mršavi freelancer opsjednut realizacijom nekih suludih ideja, štuje zdravu hranu i po festivalima gladne hrani smoothiejima. Trenutačno ga najviše veseli R/VERSE Festival koji uskoro stiže na Mrežnicu, a uz to vuče tisuću projekata. 3,2,1, pucajte!

Kao prvo vam čestitam na 5. godišnjici projekta. 5 godina je iza vas i sigurno se sjećate svojeg prvog partija iz te serije pa vas molim da se revijalno osvrnete na tu večer? Anegdote? 

Cheers! Hvala na čestitkama, stvarno ovih pet prođe u čas! Hm... prvo je bilo, ako se ne varamo, u Gjuri gdje smo htjeli naprosto umutiti neumutivo, porazbijati koncept klupske glazbe i ono... ne mariti da noć isključivo bude house, pop, hip hop ili ijedna drugožanrovska, nego baš sve to istovremeno. Iz Gjure se neko vrijeme program preselio u ribnjački Purgeraj gdje se zagustila publika, mjesta za ples bilo je sve manje pa je po pozivu organizatora iz Katrana tamo phillitchevanje pronašlo dom, gdje će petu proslaviti s nadamo se, dosad najbrojnijom publikom.

Ovu subotu rezervirajte za najluđi rođendanski ples u gradu! (фото 2)

Što ste sve napravili kroz godine? S obzirom da ste toliko opstali sigurna sam da imate i svoju publiku koja vas vjerno vrati što je potvrda vašeg rada i svega što ide uz to...

Istina. Lagali bismo kad bismo rekli da ne postoji šačica vjernih obožavateljica. No, gotovo svako phillitchevanje donese nova lica, mahom radosna. Zapravo, to je ono što phillitchevanje potpisuje - radost!

Koliko ste se mijenjali u glazbenim pravcima i jeste li se uopće mijenjali?

Jesmo. Nismo. Zapravo, oduvijek smo nekako stalno u susretu bass glazbe i plesne hitoidnije glazbe, ali nam je od početaka cilj oduvijek imati na kraju (točnije, na početku, sredini i tek onda na kraju) zadovoljne plesače/-ice i brdo osmijeha na podiju.

Što smatrate svojim najvećim uspjehom ovog projekta i što možemo očekivati na rođendanskom tulumu?

Zvučat će neskromno, ali svako phillitchevanje jest zapravo uspjeh s obzirom na broj posjetitelja, trajanje programa do izlazaka sunca i postavljenih štandova na placu. Nerijetki su mrki pogledi zaštitara (svaka čast, momci! (smijeh)) i prijekorni "ovo je zadnja!" nakon što je zapravo zadnja istekla prije 13-ak minuta.

Jednom riječi opišite phillitchevanje? :D

Plesnaradost!

Dečki su nam za kraj složili playlistu koju kliknite odmah i pripremite se za najbolji rođendanski tulum ovog vikenda u Zagrebu! 

 

Related articles

Buro 24/7 Selection

više