Search

PJ Harvey stiže na INmusic festival u lipnju

PJ Harvey stiže na INmusic festival u lipnju

Premijerno u Hrvatskoj

Urednik: Tina Kovačiček


Image: Facebook PJHarvey

Karizmatična glazbenica PJ Harvey nastupit će na ovogodišnjem INmusic festivalu!

INmusic festival održat će se od 20. do 22. lipnja 2016. na zagrebačkom Jarunu i bit će to njegovo jedanaesto uspješno izdanje. Legendarnoj frontmenici Florence + The Machine, koja ove godine konačno dolazi u Zagreb, upravo se pridružila još jedna glazbena ikona, PJ Harvey. Od samih početaka PJ Harvey impresionirala je mnoge, a premijernim nastupom u Hrvatskoj, na INmusic festivalu potvrdit će svoj status istinske umjetnice i jedne od najboljih suvremenih glazbenica! Uz njih će nastupiti i  Yeasayer, Pat Thomas and Kwashibu Area Band i mnogi drugi. 

Ulaznice su dostupne putem INmusicovog web shopa, u Dirty Old Shopu, a mogu su uplatiti i u više od 100 poslovnica OTP banka Hrvatska! Sve informacije o festivalu pratite ovdje.

Inače ovog proljeća izlazi novi album s potpisom PJ Harvey koji će sumirati njezino jedinstveno umjetničko putovanje koje ju je odvelo na Kosovo, u Afganistan i Washington. Novi album je snimljen tijekom njezine jednomjesečne rezidencije "Recording in Progress" gdje je publika imala priliku sudjelovati u stvaranju albuma na način da je bila prisutna u studiju tijekom snimanja. Projekt je osmislila PJ Harvey u suradnji s Artangelom i Somerset Houseom.

Related articles

Buro 24/7 Selection

više