Search

Pjesma dana: Američki indie rockeri The Killers novim singlom najavljuju dugo iščekivani album

Pjesma dana: Američki indie rockeri The Killers novim singlom najavljuju dugo iščekivani album

U planu je i velika ljetna turneja

Tekst: M.M.


Američka indie rock senzacija The Killers jučer je objavila novi singl prigodnog naziva "Caution", prvi materijal s njihovog dugo iščekivanog četvrtog studijskog albuma "Imploding The Mirage" koji će svijetlo dana ugledati 29. svibnja.

Na novom se singlu bendu pridružio i Lindsey Buckingham, bivši gitarist legendarnog Fleetwood Maca, a osim njega, Killersi su najavili da će i album biti prepun zvjezdanih gostovanja. Osim Buckinghama, na "Imploding The Mirage" sudjeluje i glazbenica Weyes Blood, kanadska country kantautorica K.D. Lang, Adam Granducil iz War on Drugs, Blake Mills te bruklinski bend Lucius.

Osim novog albuma, "Caution" najavljuje i dosad najveću turneju predviđenu za ljeto. Osim američke, u planu je i europska turneja u sklopu koje, na oduševljenje mnogih, dolaze i na zagrebački INmusic festival.

S obzirom na alarmantno stanje vezano uz pandemiju u jeku, The Killers su na svojim društvenim mrežama najavili da pozorno prate situaciju vezanu uz koronavirus i da će na vrijeme fanove obavijestiti o eventualnim promjenama datuma koncerata.

Leave a comment

više