Search

Pjesma dana: Ida Prester \"Šansa\"

Pjesma dana: Ida Prester "Šansa"

Prva s prvog solo albuma

Tekst: L.L.


Image: Instagram

Svestrana Ida Prester fanovima je priredila pravu poslasticu objavivši novu pjesmu "Šansa", ovog puta u solo izdanju. Glazbenica i članica benda Lollobrigida i Frau Casio, voditeljica, aktivistica, umjetnica i javna ličnost Ida Prester prije nekoliko dana na svom je Facebook profilu najavila pokretanje vlastitog obrta, a samim time i veliki obrat u vlastitoj karijeri. Napisala je kako je odlučila da sve može raditi sama, najavila solo album te preuzimanje kompletne kontrole i odgovornosti.

 

 

Danas, kada je pjesma napokon izašla, Ida ju je predstavila kao novu etapu vlastitog života, a zatim dodala i kako je pjesma nastala iz fantazije, a spot iz jedne duge kave s prijateljicama. I upravo tako i izgleda, šareno i veselo, pomalo wesandersonovski, a sa sobom nosi poruku o nikada ostvarenoj ljubavi koja nam se zasigurno svima dogodila barem jednom, o neostvarenom potencijalu velike strasti i uspomenama koje se nisu dogodile. Pitate li nas, Ida Prester prvim bi solo albumom na domaću glazbenu scenu mogla donijeti pravo osvježenje na čak nekoliko razina. Veselimo se!

Za aranžman i produkciju pjesme "Šansa" zadužen je bio Voja Aralica, redateljica spota je Maja Uzelac, scenaristica Ana Rodić, a koreografiju je osmislila Dunja Jocić.

Related articles

Buro 24/7 Selection

Leave a comment

više