Search

Pjesma dana: Lu Jakelić \"Sve o čemu sam šutjela\"

Pjesma dana: Lu Jakelić "Sve o čemu sam šutjela"

Sjajna najavna pjesma debitanskog albuma

Tekst: BURO.


Image: Mare Milin,
Screenshot

Sa svojih 26 godina Lu Jakelić pokazala se kao iznimno talentirana glazbenica i autorica. I nismo jedini koji o njoj pišu i govore hvalospjeve. Svaka novost koja stigne od Lu, pokupi još malo više simpatija i oduševljenja nego prije. Ovog je tjedna Lu, pravog imena Lucija, promovirala svoj debitantski album "Sve o čemu sam šutjela" te istoimeni najavnu pjesmu s pripadajućim video spotom koji je u svega dva dana prikazivanja na YouTube kanalu prikupio preko 9.000 pogleda, alajkovi i dalje rastu.

O svom glazbenom debiju Lu je izjavila: "Ovaj album rađen je daleko od grada, u drvenoj kolibi okruženoj šumom te u jednom malom zagrebačkom studiju. Omeđen je ljudima koji su usput udahnuli miris moje duše, surađivali su sa mnom i pomogli mi. "Sve o čemu sam šutjela" moja je potpuna glazbena priča. Moj poklon svima, koji su ostavili tren, (uz)dah, komentar, podršku, suzu ili pljesak kad god bi me čuli, slušali, osjetili ili vidjeli kako živim glazbu."

Autorica teksta i glazbe je Lu Jakelić, a producent Rejhan Okanović Regi. Produkciju video spota potpisuje STAV, kameru Marko Gregurić i Sara Horvatić dok su asistenti Nikola Grabovac, Mate Milutina, Vedran Šarić. Moramo priznati sjajna mlada ekipa!

Related articles

Buro 24/7 Selection

Leave a comment

više