Search

Pjesma dana: Mac Miller \"Good News\" kao najava postumnog albuma

Pjesma dana: Mac Miller "Good News" kao najava postumnog albuma

"Circles" izlazi 17. siječnja

Tekst: D.D.


Image: Instagram

Obitelj nikad prežaljenog američkog rappera Malcoma Jamesa McCormicka, poznatijeg po umjetničkom imenu Mac Miller, koji nas je napustio prije nešto više od godine dana, najavila je kako će objaviti njegov postumni album i to krajem siječnja. Album nosi naziv "Circles", trenutačno je dostupan za prednarudžbe, objavljen će biti 17. siječnja, a uvid u to što nas očekuje dobili smo putem singla "Good News". Video za najavni singl objavljen je na YouTubeu prije tri dana i već je skupio više od 7 milijardi pregleda, što samo svjedoči tome da Mac Miller i njegova glazba, itekako nedostaju njegovim vjernim fanovima.

Kako stoji u izjavi obitelji koja je objavljena na Instagram profilu preminulog glazbenika, rapper je, neposredno prije nego što nas je napustio 7. rujna 2018. godine radio na albumu pod nazivom "Circles" koji je trebao biti nastavak na ranije objavljeni "Swimming". Dva komplementarna albuma trebala su tvoriti cjelinu "Swimming in Circles", čiju objavu glazbenik nije dočekao, a producent Jon Brion koji je radio na albumu s Macom Millerom, poslije njegove smrti posvetio se sređivanju pjesama na temelju razgovora koje je vodio s Amerikancem.

Gotovo sedam minuta dugačak videozapis, čija većina prikazuje animaciju putovanja, počinje i završava snimkama Maca Millera u studiju, u kojem je snimao stvari za novi album, a režirali su ga Anthony Gaddis i Eric Tilford. Rapper je namontiran i u animiranom dijelu videa, a stvar sporijeg tempa s pozitivnim tonom nalik je pjesama koje se nalaze na albumu "Swimming" iz 2018. godine. Na albumu "Circles" nalazit će se sveukupno 12 pjesama, a stvari su to koje će dati uvid u misli i emocije glazbenika netom prije nego što nas je napustio.

Leave a comment

više