Search

Pjesma dana: \"Nakon dana tog\"

Pjesma dana: "Nakon dana tog"

Luce

Urednik: Tina Kovačiček


Image: Luka Nižetić

Nova pjesma s potpisom sjajne mlade kantautorice Luce

''Nakon dana tog" je pjesma o nekoj vrsti životne prekretnice, o onom trenutku u životu kad se stvari počnu mijenjati, nabolje. Nekome će to biti dan kad je upoznao svoju srodnu dušu, nekome dan kad je dobio posao, nekome dan kad je sreo starog prijatelja. Ali svakako trenutak kad je doživio ili spoznao nešto bitno, lijepo i pozitivno što će obilježiti i utjecati na njegov budući život. Rekla bih i da je ovo vedrija i manje melankolična strana mene za razliku od prijašnja dva singla", ovim riječima nas Luce uvodi u svoj novi singl "Nakon dana tog", koji partnerski potpisuje s Vinkom Ergotićem, gdje po prvi put surađuje i s mladim, talentiranim producentom i aranžerom Mark Mrakovčićem koji se nekako specijalizirao za mlade domaće perspektivne kantautorice pa tako u njegovom radnom opusu bilježimo suradnje s Irenom Žilić i Lovely Quinces.

Nova pjesma donosi nam dosad nikad snažnije emocije koje je pokazala ova samozatajna glazbenica, a koja i sama priznaje da su sjeta, melankolija i tuga emocije koje je potiču na stvaranje.


Oko ove perspektivne kantautorice mlađe generacije posljednjih godinu dana nastao je popriličan hype, a mlada Luce bilježi nastupe na Runjićevim večerima, gostovanja na koncertima Sare Renar i grupe Meritas, a kao šlag na kraju uzbudljive debitantske godine, kako i sama izdvaja, bio je poziv glazbene dive Josipe Lisac koja joj je ustupila mjesto na pozornici u Velikom pogonu Tvornica kulture u sklopu večeri "Koncert za Karla" gdje su zajedno zapjevale Lucinu baladu "Možda mi".

Related articles

Buro 24/7 Selection

više