Search

Pjesma dana: Nika Turković - Tvoj Mir

Pjesma dana: Nika Turković - Tvoj Mir

Tekst: BURO.


Nakon senzacionalne pjesme "Pusti" kojom je ovog ljeta dominirala radijskim eterom i koja je na YouTubeu do sada pregledana preko 180 000 puta, Nika Turković ponovno oduševljava odvažnim novim power singlom "Tvoj mir" koji je danas dobio i prateći video spot.

"Tvoj mir’ je nastala prošle godine kad smo bili zatvoreni u karanteni i zapravo je počela kao jako emotivna i tužna, srcedrapajuća ljubavna pjesma. No, kad sam ju ove godine primila u ruke, imala je skroz drugačiji osjećaj i vidjela sam ju kao pomalo drsku, podrugljivu i snažnu pjesmu u kojoj se u potpunosti gubi ta tuga i rađa neko samopoštovanje i ljubav prema sebi - nešto o čemu mi se čini da baš volim pisati u posljednje vrijeme.

Pjesma dana: Nika Turković - Tvoj Mir (фото 1)

Tako sirovu, samo s idejom i osjećajem koji sam htjela prenijeti, donijela sam je Ivanu Pešutu kao i svaki puta, i tu se dogodilo sve što je uslijedilo. Ivan me kao i uvijek najbolje razumio i složio točno onakav aranžman kakav sam čula u svojoj glavi. Jako sam zadovoljna s ishodom, mislim da savršeno pristaje mom glazbenom izričaju, sviđa mi se ta drskost koja joj izlazi i nekako ju vidim kao 'power song' za sve one koji su mislili da im je potreban netko drugi kako bi bili potpuni, a zapravo smo mi ti koji se možemo upotpuniti u cijelosti.", o novoj pjesmi je ispričala Nika.

"Nakon posljednjeg spota za 'Pusti' u kojem smo radili mali filmić, ovaj smo puta sve odlučili posložiti malo drugačije, ponajprije jer sam htjela da se ljudi povežu s pjesmom prije samog vizuala. Spot je ispao minimalniji, ali nekako 'fresh' i moderan, što smo zapravo i htjeli za ovu stvar; promjenu, mali odmak i jednostavnost, kao i malo svježine za kraj ove godine.

I ovaj spot radila sam s mojim omiljenim produkcijskim dvojcem SESTRICE koji me prate otkako sam krenula, pa je tako na kameri i kao glavna kreativa iza misije bio Luka Sepčić, dok bez Ane Badurine kao izvršne producentice ne radimo nijedan projekt. Na njihovoj vjeri u svaki naš pothvat sam zauvijek zahvalna. Light je ponovno bio u rukama omiljenog nam Filipa Šarića, dok na prekrasnoj scenografiji zahvaljujem genijalnim Evi Milković i Dori Fodor.", otkrila je Nika.

Za beauty dio su se također pobrinuli najbolji ljudi; Ivana Vukušić kao stilistica, Sonja Kvesić kao MUA te Evelin Benković kao stilist kose.

Related articles

Buro 24/7 Selection

Leave a comment

više