Search

Pjesma dana: Tina Vukov

Spot za pjesmu "666" potpisuje Luka Nižetić


Image: Screenshot

Novi "dark pop" zvuk talentirane Tine Vukov

Tekst za pjesmu "666" napisala je Senka Laginja, a pjesmu su uglazbili Tomislav Gojanović i Rejhan Okanović dok aranžman i produkciju potpisuje Zvonimir Dusper - Dus.

Tina Vukov je karijeru započela sa samo 13 godina, a već s 14 je potpisala diskografski ugovor s Croatia Recordsom. S 15 ostvaruje uspješnu suradnju s Matijom Dedićem s kojim nastupa na Dori 2004. s pjesmom "Tuga dolazi kasnije". Dvostruka je osvajačica diskografske nagrade Porin 2007. godine za najbolju debitanticu i žensku vokalnu izvedbu, a iste je godine ponovno nastupala na Dori s pjesmom "Tata". Tina Vukov će s pjesmom "666" publici predstaviti potpuno novi stil, koji je ujedno i prekretnica u njenoj glazbenoj karijeri. 

"Nova pjesma zvuči kao nešto što sam instinktivno nazvala dark pop. Dok sam radila pjesmu imala sam u glavi zvuk grupe Hooverphonic, Lane Del Rey i Madonninog albuma Ray of Light", rekla je za Večernji list Tina, koja je spot za svoju novu pjesmu snimila na nekoliko lokacija u Zagrebu. Redatelj spota je Luka Nižetić, koji se kroz cijeli video trudio što više nam približiti Tinine osjećaje i njenu emociju.

Related articles

Buro 24/7 Selection

više