Search

Playlista: Što Claire i Frank Underwood slušaju dok joggiraju?

Playlista: Što Claire i Frank Underwood slušaju dok joggiraju?

Konačno smo dobili odgovore na ovo pitanje


Image: screenshot

Iako najslavniji politički par u novoj sezoni serije "Kuća od karata" nismo imali prilike vidjeti dok joggiraju, u prethodnim sezonama su za to imali malo više vremena. No, mnoge gledatelje je zanimalo što zapravo slušaju dok rekreativno trče, a mi smo doznali o kakvoj glazbi je riječ...

Već svi znaju kako je nova, peta sezona omiljene serije "Kuća od karata" sletjela na Netflix. Znamo, znamo da su oni najzagriženiji fanovi već sve pogledali u jednoj noći i da sad pate jer će do iduće sezone sigurno proći godinu dana. No, kako ne bi previše tugovali donosimo dvije playliste s kojom je Spotify dao prilično neobičan odgovor na još neobičnije pitanje. Naime, mnoge fanove zanimalo je što najslavniji politički par, naravno riječ je o Claire i Franku Underwoodu, sluša dok joggira.

Iako ih sada nismo imali prilike vidjeti u tom opuštenom izdanju, u prethodnim sezonama često ih se moglo vidjeti kako se upravo joggiranjem opuštaju od svojih stresnih funkcija i posla. Tim povodom Spotify je složio dvije playliste: potencijalne pjesme koja sluša Claire, ali i onu na kojoj možemo doznati kakav glazbeni ukus preferira Frank. Izbor pjesama je pomalo neočekivan jer zaista ima svega, složene su prema njihovim karakterima, točnije likovima, pa ako vam zatreba kakva playlista za rekreativno trčanje, možda se možete poslužiti jednom od ove dvije u nastavku. Mi se ne možemo odlučiti koja nam je bolje, a vama?


Claire Underwood playlista

 

Frank Underwood playlista

 

Izvor: The Verge

Related articles

Buro 24/7 Selection

više