Traži

Pogledajte novi spot grupe Laibach

U čast uspješno završene turneje

Urednik: Tina Kovačiček


Fotografija: Joerund F. Pedersen

"We Are Millions And Millions Are One" novi je singl grupe Laibach skinut s aktualnog albuma "Spectre" za koji je predstavljen i pripadajući videospot

Proteklih tjedana Laibach ne silazi s naslovnica svjetskih medija zbog uspješno završene turneje po Sjevernoj Koreji. U sklopu "The Liberation Day Toura" grupa je nastupila u Pyongyangu i oduševila tamošnju publiku postavši prvim zapadnjačkim bendom koji je održao koncert u toj izoliranoj zemlji. Kako bi proslavili taj povijesni posjet Laibach je objavio videospot za "We Are Millions And Millions Are One". Spot je režirao Ratneek i uključuje animacije iz filma "La Isla De Los Muertos" autora Vuka Jevremovića.

Turneja po Sjevernoj Koreji poklopila se s obilježavanjem 70 godina oslobođenja korejskog poluotoka od japanske okupacije i podjele na dvije države. Posjet Laibacha glavnom gradu zabilježen je kamerama i bit će prikazan kao dokumentarac čija se premijera planira 2016. godine. Redatelj filma je norveški umjetnik Morten Traavik koji je već surađivao s bendom na spotu "The Whistleblowers".

Povezani tekstovi

Buro 24/7 izbor

više