Search

Poslušajte kako zvuči novi singl benda Detour

Poslušajte kako zvuči novi singl benda Detour

"Zaljubila sam se"


Image: Luka Nižetić

Jedan od omiljenih hrvatskih bendova Detour objavio je singl u izvedbi novog glavnog vokala - Gine Victorije. Nakon deset godina suradnje s povremenim odlascima i dolascima Maja Posavec je odlučila izaći iz grupe te se više posvetiti kazalištu i ostvarenju svoje glazbene solističke karijere

Maja će se krajem godine, kao gošća, pridružiti Detouru na njihovom velikom slavljeničkom koncertu u Velikom pogonu zagrebačke Tvornice gdje će uz nju na pozornici biti svi oni koji su na bilo koji način svojim angažmanom pridonijeli da ovaj zagrebački bend toliko dugo traje i niže uspjehe iz albuma u album. Novi singl "Zaljubila sam se", kako i sam njezin autor Nenad Borgudan ističe, predstavlja kraj jednog ciklusa i početak nove faze Detour putovanja.

Najbolji način da publici približimo svoj novi singl koji ilustrira smjer nadolazećeg akustičnog album, te ujedno predstavimo našu novu vokalisticu Ginu je koncert. Tako smo odlučili 07.4. u Vintage Industrial Baru u nešto intimnijoj atmosferi službeno otvoriti našu slavljeničku godinu. Također, našu novu pjesmu poklonit ćemo vjernoj publici od idućeg ponedjeljka na free download. Prepustit ćemo publici da na nadolazećim koncertima prepozna ono što smo mi vidjeli u talentiranoj Gini. Za ovu priliku jednostavno ću ispred benda zaključiti 'Sretno Maja, dobro nam došla Gina!', komentirao je Nenad ovom prilikom.


Ovih dana snima se i video broj u režiji Luke Nižetića koji je imao prilike surađivati s Detourom na njihovoj pjesmi 'Ujutro'. Karte za koncert u Vintage Industrial Bar već su u prodaji. U pretprodaji ih po cijeni od 50 kn možete nabaviti u Dirty Old Shopu (Tratinska 18, Zagreb), a na dan koncerta po cijeni od 65 kn na blagajni kluba.

 

Related articles

Buro 24/7 Selection

više