Search

Poslušajte novu pjesmu benda Jamiroquai

Poslušajte novu pjesmu benda Jamiroquai

Album nakon sedam godina stanke

Urednik: A.P.


Grammyjem nagrađena globalna electro-funk senzacija Jamiroquai najavljuje svoj povratak na glazbenu scenu - i to potpuno novim studijskim izdanjem! Naslova "Automaton" album će biti objavljen 31. ožujka, a najavljen je novom istoimenom pjesmom i pratećim videospotom

Ovo će biti osmo po redu studijsko izdanje za Jamiroquai, a njegovim stvaranjem i produkcijom bavili su se Jay Kay i klavijaturist skupine Matt Johnson. Album je i u Hrvatskoj dostupan za digitalne prednarudžbe, putem Google Play servisa.

Iza pratećeg videospota za naslovnu pjesmu "Automaton" stoji redatelj Charlie Lightening (Arcade Fire, Bjork), a svoje kreativne naputke dao je i frontmen Jay Kay. "Inspiracija za pjesmu i video je pronađena u priznanju usponu umjetne inteligencije i tehnologije današnjice" otkriva osebujni Jay Kay te nastavlja "Mi ljudi počinjemo zaboravljati ugodne i jednostavne stvari u životu i u našem okruženju, uključujući i naše odnose jedne s drugima".

Uz objavu nove pjesme i najave novog studijskog izdanja, Jamiroquai za nadolazeće mjesece pripremaju i niz koncertnih nastupa, a detalje o svim koncertnim postajama te ulaznicama moguće je pronaći na njihovoj službenoj stranici jamiroquai.com.


 

Related articles

Buro 24/7 Selection

više