Search

Predstavljena pjesma za novi nastavak filma o Jamesu Bondu, a čast je pripala glazbenici Billie Eilish

Predstavljena pjesma za novi nastavak filma o Jamesu Bondu, a čast je pripala glazbenici Billie Eilish

Najmlađa glazbenica koja je angažirana za ovaj zadatak

Tekst: D.M.

Image: Getty Images

Peterostruka dobitnica glazbene nagrade Grammy, Billie Eilish preko noći je objavila "No Time To Die", službenu pjesmu uvodne špicu nadolazećeg istoimenog 25. nastavka Jamesa Bonda. Pjesma je na izašla ususret premijere koja je najavljena za 31. ožujka 2020. u Royal Albert Hall dvorani u Londonu. Osamnaestogodišnja Eilish najmlađa je glazbenica koja je dosad napisala i snimila uvodnu pjesmu za nastavak o tajnom agentu 007, a uživo će je premijerno izvesti na The Brit Awards 18. veljače.

Produkcija po čuvenosti ne kaska za izvođačicom - za realizaciju su zaslužni Eilishin brat Finneas i britanski producent Stephen Lipson, a aranžman su osmislili omiljeni holivudski skladatelj Hans Zimmer, dirigent Matt Dunkley i gitarist Johnny Marr. Prošlog je mjeseca Eilish napisala povijest postavši najmlađom izvođačicom koja je osvojila četiri najznačajnije nagrade - za najbolju novu umjetnicu, album, zapis i pjesmu godine te uz njih nagradu za najbolji pop album. Njezin brat je odnio nagrade za najboljeg producenta i najbolje projektirani album godine, zajedno su nastupili i na posljednjim Oscarima.

"Suludo je da sam uopće dio svega ovoga. Imati priliku napisati pjesmu za ovako legendaran serijal je ogromna čast. James Bond je najcool filmska franšiza ikad. Još sam u šoku", izjavila je Eilish za Pitchfork. Poslušajte

Related articles

Buro 24/7 Selection

više