Search

Proglašeni finalisti natjecanja \"burn Residency 2015.\"

Proglašeni finalisti natjecanja "burn Residency 2015."

Jedan korak bliže velikoj završnici na Ibizi

BURO.


Image: PR

Nakon dvotjednog vijećanja te višesatnog preslušavanja nekoliko stotina DJ mikseva iz cijeloga svijeta žiri je prošli tjedan, predvođen ocem techno glazbe Carlom Coxom, proglasio finaliste lokalnih ogranaka natjecanja "burn Residency 2015."

S više od stotinu prijavljenih glazbenih mikseva Hrvatska se i ove godine nametnula kao ravnopravna konkurencija svim zemljama ovog natjecanja. Prema mišljenju centralnog žirija, iznimno umijeće miksa, produkcije i samopromocije pokazali su Tom Bug, Elektro Pionir, Apollo Eighteen, Andrologic i Marul, čime su se izravno probili u završnicu hrvatskog ogranka natjecanja. Ipak, samo će jedan od njih imati priliku osvojiti put na svjetsko finale i vrijednu nagradu – menadžerski ugovor vrijedan 100.000 eura.

Talentiranu petorku očekuje vrlo zahtjevno putovanje, čija je prva stanica lokalno "burn Residency mix off" natjecanje. Veliki mix off party i natjecanje održat će se u nedjelju 26. travnja u 21 sat u zagrebačkom klubu Swanky Monkey Garden. Svi koji neće biti u prilici prisustvovati velikom mix off partyju mikseve finalista moći će iste večeri poslušati na Ibiza Sonica radiju (www.ibizasonica.com). Glazbeni talent i iskustvo na elektronskoj sceni finalisti su se potrudili pokazati već na samom početku natjecanja, kad su u nekoliko rečenica opisali svoj dosadašnji rad. 

Tomislav Brusač – Tom Bug karizmatični je house DJ, producent i party organizator koji već deset godina svojim klupskim programom House Fusion puni plesne podije diljem Hrvatske i regije. Tomislav je i jedan od finalista hrvatskog "burn Residency" programa iz 2014.

Proglašeni finalisti natjecanja "burn Residency 2015." (фото 1)
Denis Stefanić, umjetničkog imena Apollo Eighteen, veliki je obožavatelj elektronske glazbe od najmlađih dana, a posebnu strast gaji prema originalnoj produkciji.

Proglašeni finalisti natjecanja "burn Residency 2015." (фото 2)

Jure Šešelj, predstavnik južne Hrvatske među finalistima, na sceni je poznat kao Elektro Pionir. Vrlo ozbiljne namjere u bavljenju DJ-ingom potvrdio je školovanjem na EMI Učilištu za elektronsku glazbu u Zagrebu. I on je, poput Toma Buga prošlogodišnji hrvatski finalist.

Proglašeni finalisti natjecanja "burn Residency 2015." (фото 3)
Andrologic, pravim imenom Andrej Božić, zadarski je DJ koji već 12 godina uspješno nastupa u Hrvatskoj kao DJ party promotor.

Proglašeni finalisti natjecanja "burn Residency 2015." (фото 4)
Mario Marelić, na sceni poznat kao Marul, mladi je DJ producent sa stalnom adresom u Splitu i željom da iz ovoga natjecanja nauči što više te postane internacionalno ime u DJ produkciji.

Proglašeni finalisti natjecanja "burn Residency 2015." (фото 5)

Za više informacija o tijeku "burn Residency" natjecanja pratite #burnResidency i posjetite www.facebook.com/BurnEnergyinstagram.com/burn_hrvatska/.

 

Related articles

Buro 24/7 Selection

više