Search

Prva filmska suradnja Johnnyja Deppa i njegove kćeri

Prva filmska suradnja Johnnyja Deppa i njegove kćeri

Lily-Rose Melody Depp u filmu "Yoga Hosers"


Image: Buro247.ru

Johnny Depp i njegova kći iz veze s Vanessom Paradis, Lily-Rose Melody, pojavit će se rame uz rame u akcijskoj komediji "Yoga Hosers"

Film Kevina Smitha, jednog dijela kultnog dvojca Jay i Silent Bob koji je nasmijavao publiku 90-ih u filmovima "Trgovci", "Štakori iz trgovačkog centra", "Loveći Amy" i "Dogma", donekle će biti baziran na stripovskoj tematici bliskoj svim tinejdžerima i onima koji se tako osjećaju. Lily-Rose Melody Depp i Harley Quinn Smith (inače režiserova kći) glume dvije dokone petnaestogodišnjakinje koje obožavaju jogu, rade u videoteci i koje se udružuju s Johnnyjem Deppom u borbi protiv drevnog zla koje vreba i sprečava ih da posjete veliki tulum na kojem se silno žele pojaviti.

Inače je "Yoga Hosers" drugi po redu film u zamišljenoj Smithovoj trilogiji pod nazivom "True North Trilogy". "Tusk", koji stiže u američka kina 19. rujna, prvi je film s gotovo identičnom postavom glumaca, a u jednom s trenu pojavljuje i sama Lily-Rose Melody Depp. Sudeći prema radnji trailera, velika je mogućnost da cijela trilogija bude vrlo neobična i začudna, ali s obzirom na zanimljive glumce (Justin Long, Haley Joel Osment, Michael Parks...) zasigurno mu neće nedostajati publike.

Related articles

Buro 24/7 Selection

više