Search

Rihanna i Eminem na zajedničkoj turneji

Rihanna i Eminem na zajedničkoj turneji

The Monster Tour


Dok Beyoncé i Jay-Z žare i pale SAD-om svojom turnejom "On the Run", još je jedan dvojac odlučio pokoriti pozornice diljem zemlje

Radi se o Rihanni i Eminemu čija svaka glazbena suradnja, čini se, zavlada vrhovima top ljestvica u cijelom svijetu. Zato su se odlučili udružiti te svim svojim obožavateljima pružiti iskustvo live nastupa u sklopu turneje "The Monster Tour" gdje će uz zajedničke hitove "Love the Way You Lie", "Numb" i "The Monster" izvesti još 46 pjesama. Među njima će se naći neki od njihovih najvećih hitova kroz cijelu diskografiju poput Eminemovog "Stana" ili Rihanninog "Umbrella", a mnoge će pjesme izvesti zajedno u posebnim aranžmanima. Turneja će posjetiti 3 grada - vatreno krštenje doživjela je jučer, 7. kolovoza u Pasadeni, Kaliforniji gdje će se nastaviti i danas. Zatim seli u New York, a finale će biti održano u rodnom gradu Eminema, Detroitu.

Čini se kako Rihanna nema mira. Ovih dana u medijima se prolomila vijest kako slavna pjevačica planira lansirati vlastito modno carstvo. Pjevačica je zakonom zaštitila svoje prezime Fenty pod kojim planira lansirati liniju donjeg rublja, odjeće, kozmetike i badića. Njezine prijašnje suradnje s modnim brendom River Island te kozmetičkim divom M.A.C pokazale su kako od Rihanne možemo očekivati i uspješnu dizajnersku karijeru.

Related articles

Buro 24/7 Selection

više