Traži

Rihanna objavila novi album \"ANTI\"

Rihanna objavila novi album "ANTI"

Na glazbenom servisu Tidal


Fotografija: buro247.hr arhiva

Rihannin osmi studijski album, naslovljen "ANTI", trebao je izaći još krajem prošle godine, ali glazbenica je nakon nekoliko probijenih rokova njegovo lansiranje naposljetku najavila za 28. siječnja. Međutim, objavila ga je dan ranije, iznenadivši tako fanove i spriječivši daljnje curenje detalja

Album je dostupan isključivo na glazbenom servisu Tidal, koji je prošle godine pokrenuo glazbeni i producentski mogul, Jay-Z. Album nosi naziv "ANTI" i na njemu se nalazi 13 pjesama, a kao dio promocije pratila ga i serija najavnih videa, "ANTI diaRy video series". Zanimljivo je da se na njemu nisu našla dva velika hita iz 2015. "American Oxygen" i "FourFiveSeconds".

Detalji oko globalne distribucije albuma još nisu poznati, zasad se album može poslušati isključivo na Tidalu, a kako biste ga poslušali u cijelosti, potrebno je registrirati se na servisu, čime dobivate puni pristup svim pjesmama. Ali, prije nego krenete preslušavati novi materijal, u nastavku vam donosimo novi singl koji je Rihanna snimila s reperom Drakeom, "Work", koji neodoljivo podsjeća na Rihannin glazbeni početak i megapopularni singl "Pon De Replay". Poslušajte i prosudite sami. 

Povezani tekstovi

Buro 24/7 izbor