Search

Sinoć je održan fantastičan Pozitivan koncert

Sinoć je održan fantastičan Pozitivan koncert

Punčke, Kawasaki 3P, Pipsi i Urban


Image: Gordana Popović

Prva večer 11. Pozitivnog koncerta završena je sinoć pred punim auditorijem Velike dvorane zagrebačkog Doma sportova

Nadahnuti nastupi Punčki, Kawasaki 3P-a, Pipsa i Urbana sinoć su oduševili su više od 6000 fanova pristiglih iz svih dijelova Hrvatske. Program prvog dana Pozitivca otvoren je žestokom svirkom tria Punčke koje su osim znanih pjesama s prošlih izdanja odsvirale i njih nekoliko koje će se naći na albumu planiranom za proljeće sljedeće godine. Nakon riffova Punčki idealno je sjela eksplozivna punk/ska mješavina Kawasaki 3P-a kojih je doslovce bilo po cijelom stageu.

Sinoć je održan fantastičan Pozitivan koncert (фото 1)

Tomfa i ekipa, veterani Pozitivnog koncerta, pokazali su da su potpuno spremni za napad na najveće koncertne prostore u državi. Te prostore već su, dakako, osvojili Pipsi koji se vraćaju u instituciju Doma sportova, ali u njezinu veću dvoranu, malo manje od godinu dana nakon njihovog antologijskog rasprodanog koncerta. Kraj prvog dana zaključali su impresivnim nastupom Urban i njegova četvorka, još jedni "osvajači" Doma sportova.

Sinoć je održan fantastičan Pozitivan koncert (фото 2)

Drugi dan Pozitivnog koncerta publici će predstaviti nešto drugačiji zvuk. Prvi su na sceni, u 20:15, reperi High5 koji predstavljaju svoj "Schengengang". Nakon njih u 21:00 slijedi riječki Quasarr kojeg uskoro izdaje novi album "Sjene". Splitski Dječaci nastup počinju u 22:00, a program 11. Pozitivnog koncerta zatvara grupa S.A.R.S. Jedan od najvećih bendova naše regije na pozornicu se penje točno u 23:20. Vidimo se večeras!

Related articles

Buro 24/7 Selection

više