Search

Sir Elton John iznenadio nevjerojatnom gestom stanovnike Londona

Sir Elton John iznenadio nevjerojatnom gestom stanovnike Londona

Mali glazbeni performans


Image: Buro247.ru,
Elton John Facebook

Poznati glazbenik spontano je zasvirao pijanino na londonskoj stanici St Pancras i time ugodno iznenadio sve slučajne prolaznike koji su taj dan putovali tim smjerom

Jučer se dogodio uzbudljiv dan u Londonu, pogotovo za fanove legendarnog Eltona Johna. Glazbenik je iznenadio sve putnike međunarodne londonske stanice St Pancras održavši mali glazbeni performans na svom pijaninu. Znatiželjno i oduševljeno mnoštvo okupilo se oko glazbenika i podržalo ovo malo glazbeno iznenađenje koje je potrajalo nekoliko minuta. Na kraju je uslijedila rukom pisana poruka: "Uživajte u pijaninu. To je moj poklon vama. Voli vas Elton John."

Elton John St Pancras

Na svom Instagram profilu Elton je ukratko pojasnio kako je ovo bilo iznenađenje za sve stanovnike Londona te "krštenje" slavnog pijanina Yamahe koji je darovao stanici. Tako će sada svaki prolaznik moći sjesti i odsvirati koju notu. A to će definitivno dan na stanici St Pancras učiniti uzbudljivijim. Upravo danas izašao je novi album Eltona Johna pod imenom "Wonderful Crazy Night" koji je glazbenik ujedno i promovirao ovim putem. Novi album sniman je u The Village studiju u Los Angelesu, a produkcijski ga potpisuju T-Bone Burnett i Elton John, koji su već surađivali na albumima "The Diving Board" (2013.) te "The Union" (2010.), a "Wonderful Crazy Night", osim spomenute suradnje bilježi i onu s Berniem Taupinom, koji supotpisuje tekstove pjesama. Deset potpuno novih pjesama predstavlja snažnu prijateljsku vezu između Eltona i Taupina, dugu 48 godina.

"Sve je snimljeno u jednom ili dva pokušaja, i to je to. Snimali smo jednu pjesmu po danu, napisali je, završili je, snimili prateće vokale i tada se prebacili na sljedeću. U 17 dana snimili smo 14 pjesama, od kojih je 10 završilo na albumu" - Elton John o albumu.

Novi studijski album "Wonderful Crazy Night" našao se na broju 33 jednog od najuglednijih glazbenih kataloga u povijesti, a dolazi u standardnoj i Deluxe verziji.

 

Related articles

Buro 24/7 Selection

više