Search

The Reflex rasplesao drugu Disco Laubu

The Reflex rasplesao drugu Disco Laubu

Projekt dokazanog uspjeha

Urednik: E.G.


Image: PR

Legendarni DJ kojeg voli publika svih generacija diljem svijeta, svojim je melodijama oduševio sve one koji su došli na drugo izdanje Disco Laube

Disco Lauba je već nakon prvog partija postala je snažan, prepoznatljiv brand dobrih tuluma te je vratila disco na velika vrata u Zagreb i na taj način postala dio svjetskog trenda velikog povratka diska. Disco Lauba, projekt Pepermint agencije i kuće za umjetnost Laube, povezuje ektsravaganciju disco klubova 70-ih sa suvremenim house partijima i te je u ovom trenutku postao jedan od najpopularnijih i najiščekivanijih partija u Zagrebu. Druga po redu Disco Lauba, ove je subote dovela jednog od najtraženijih DJ-a današnjice - The Reflexa. Ovaj Francuz s londonskom adresom svojim je hitovima iz disco ere, "masterirane" u njegovom prepoznatljivom izričaju, stvorio pravu disco atmosferu koja je dostojna New Yorka, Londona ili Pariza.

The Reflex rasplesao drugu Disco Laubu (фото 1)

Disco Lauba projekt je tematskih partija u Zagrebu, koji se temlje na svjetskom trendu velikog povratka diska. Hedonizam zlatnog doba diska s kraja sedamdesetih, spaja se sa suvremenom elektronskom glazbom u opojni miks koji zadnjih nekoliko godina trese noćne klubove i top liste. Zagreb ponovno trese disco groznica, no ovog puta s novim originalnim zabavnim programom - Disco Lauba. Uz The Reflexa, nastupili su i poznati zagrebački disco DJ-I - Filip Jelaš, Hrwoe i Tomo Ricov, a od poznatih lica zagrebačkog društvenog, glazbenog i kulturnog života, u disco ritmovima su plesali Larisa Navojec, Lana Biondić, Krešimir Dolenčić, Ana Maras i mnogi drugi.

Related articles

Buro 24/7 Selection

više