Search

Što slušaju David Lachapelle, Marina Abramović i Dua Lipa?

Što slušaju David Lachapelle, Marina Abramović i Dua Lipa?

Tekst: BURO.


Chateau Marmont je hotel koji je stekao reputaciju kao legendaran prvenstveno zato što, kada pomislimo na raskoš, egzotiku i Los Angeles, zamišljamo nešto baš takvo. Sve što smo ikada vidjeli u filmovima, sve što zamišljamo, bazeni, palme, kokteli, tračevi, i naravno mnogo, mnogo poznatih lica. Kao glazbeni urednik za hotelijera Chateau Marmonta, André Balazsa, Arman Nafeei je provodio večeri u ovom hotelu ćaskajući s poznatima u opuštenoj atmosferi, ispod znaka koji je postao ikoničan na Sunset Bulevardu, ili na ležaljkama kod bazena, u baru, među palmama.

Što slušaju David Lachapelle, Marina Abramović i Dua Lipa? (фото 1)

Sve što je saznao i čuo od poznatih je bio u neformalnoj atmosferi i zato beskrajno vrijedno, nenašminkano i zanimljivo, i kako sam kaže bilo je pitanje trenutka kada će se od toga nešto napraviti. U suvremeno doba to "nešto" je ispao podcast “Are We On Air?”. “Ideja o tome me prati već neko vrijeme. Radim u glazbenoj industriji preko 20 godina, i nekako prirodno je da o tome pričam na dnevnom nivou. Kada se sjetim svog vremena u Chateau sjećam se razmjenjivanja mišljenja i ideja sa zanimljivim ljudima iz svijeta umjetnosti, filma, mode, muzike. Ćaskao sam s ljudima satima i pomislio 'Zašto ne bih zabilježio ove razgovore, podijelio priče i dozvolio uvid u kreativni proces i inspiraciju genijalnih ljudi?”, rekao je Naféei.

Napravio je to i pokrenuo apsolutno genijalan podcast "Are We On Air" gdje kroz seriju intervjua istražuje koji je to soundtrack života poznatih ličnosti iz različitih industrija. Što slušaju, koja muzika najbolje opisuje njihov život, koja muzika ih je obilježila i oblikovala. Inspiriran da rekreira intimnu atmosferu razgovora, "Are We On Air" je prepun anegdota, životnih priča, sjajne muzike, i nevjerojatnih imena. Ako ponekada zamišljate kako bi bilo predivno sjediti s, recimo, Wolfgang Tillmansom do kasno u noć i pričati o svemu i svačemu uz savršeno odabranu background muziku, ovo je to mjesto.

Što slušaju David Lachapelle, Marina Abramović i Dua Lipa? (фото 2)

Podcast je do sada predstavio priče i playliste najprestižnijih imena iz Nafeeievog adresara: “Volio bih da stvari ostanu veoma osobne, da imam kontakt s osobama koje pozivam” ili barem da je jedna osoba maksimalno dovoljna da ga poveže, a to rezultira nevjerojatno udobnom i prijatnom atmosferom. Do sada su mu gosti bili Patti Smith, Wolfgang Tillmans, David LaChapelle, Tremaine Emory, Dua Lipa, Marina Abramović, Maisie Williams i mnogi drugi. Jednostavno, crème de la crème celebrity svijeta, gdje nove epizode ne možemo dočekati, a do tada iz starih prepisujemo sve pjesme koje smo možda propustili.

Related articles

Buro 24/7 Selection

Leave a comment

više