Search

Vatra i Punčke u utrci za MTV Best Adria Act

Vatra i Punčke u utrci za MTV Best Adria Act

Objavljene nominacije za prestižnu nagradu

BURO.

Image: PR

Glasanje u svim EMA kategorijama, uključujući i Best Adria Act, počinje danas!

MTV je danas objavio imena nominiranih za 2014 MTV EMA, godišnju dodjelu nagrada koja slavi najaktualnije izvođače sa svih strana svijeta. Dodjela europskih MTV glazbenih nagrada prenosit će se uživo iz dvorane The Hydro u Glasgowu u nedjelju, 9. studenoga, u 21:00. Glasovanje za 2014 MTV EMA u svim kategorijama, uključujući i Best Adria Act, počinje danas na mtvema.com i trajat će do 8. studenoga u 23:59.

Katy Perry vodi u utrci s nominacijama u sedam kategorija, a u stopu je slijedi Ariana Grande, nominirana u šest kategorija. Pharrell Williams i 5 Seconds of Summer bore se za po pet nagrada. One Direction, Nicki Minaj, Iggy Azalea, Eminem, Sam Smith i Kiesza nominirani su za po četiri MTV EMA nagrade.

Australske uzdanice 5 Seconds of Summer kreću u obračun s britanskim herojima One Direction u kategoriji Najbolji pop izvođač (Best Pop), a njihovi obožavatelji suočit će se na Twitteru u kategoriji Najstrastveniji fanovi (Biggest Fans). Nastavlja se rivalstvo između Katy Perry i Taylor Swift jer će se njih dvije boriti u kategorijama Najbolji ženski izvođač (Best Female) i Najbolji izgled (Best Look). Kraljice hip-hopa Nicki Minaj i Iggy Azalea suočit će se u dvije kategorije: Najbolji hip-hop izvođač (Best Hip Hop) i Najbolji izgled (Best Look).

Bokeljski duo Who See, zahvaljujući glasovima publike, osvojio je Wild Card nominaciju i kao peti nominirani izvođač kreće u utrku za MTV Best Adria Act nagradu uz Van Gogh, Vatru, Punčke i Gramatik. Glasanje u ovoj kategoriji također počinje danas na mtvema.com i trajat će do srijede, 22. listopada. Tada će dobitnik ovog priznanja nastaviti svoju borbu za MTV Worldwide Act nagradu.

Related articles

Buro 24/7 Selection

više