Search

Veliki party u zagrebačkom Tucmanu

Veliki party u zagrebačkom Tucmanu

Dixon i Felver

A.P.


Image: PR

Drugi Stereotip poziva na ples u kultnu zagrebačku dvoranu Tucman

Nakon izvanrednog prošlogodišnjeg debitantskog izdanja Stereotipa, ova glazbeno-plesna manifestacija poziva na svoje drugo izdanje na drugoj lokaciji – u gimnastičkom klubu Sokol, poznatom i kao dvorana Tucman. Stereotip i dalje inzistira na plesnim nedjeljama, a datum kojeg treba zapamtiti jest 26. travnja.

Spektakularna dvorana 130 godina duge, bogate i adrenalinske povijesti u posljednja dva desetljeća nije prečesto ugošćivala elektronske plesnjake otvorenog tipa, no usprkos tome, a djelomično i upravo zbog toga, isti se često prepričavaju te su do dana današnjeg dosegli status urbanih legendi. Svaka od tih priča redovito bi završavala željom da se Tucman ponovo premjeri plesnim korakom. Organizatori i stalni DJ-evi Stereotipa – iskusni, trajni i odlični majstori dobrih zabava, Felver i Dixon, iznimno su zadovoljni što je ova dugoočekivana plesna orkestracija u njihovim rukama.

Ulaznice za drugi Stereotip u Tucmanu mogu se kupiti u sustavu Entrio te na svim službenim pretprodajnim lokacijama Entria u Zagrebu. Cijena ulaznice u ranoj pretprodaji iznosi 95 kuna. Količina ulaznica u ranoj pretprodaji je ograničena.

 

Related articles

Buro 24/7 Selection

više