Search

Veliki povratak Guns N' Rosesa!

Veliki povratak Guns N' Rosesa!

Najavljen koncert u sklopu sljedeće Coachelle


Image: buro247.hr arhiva

Ovih se dana poput vatre internetom širi vijest o ponovnom okupljanju kultnog rock benda iz 1990-ih, Guns N' Rosesa, koji će nastupiti na sljedećoj Coachelli

Čini se kako će 2016. godina za sve posjetitelje jednog od najpopularnijih svjetskih glazbenih festivala, Coachelle, donijeti jedno posebno koncertno iznenađenje, a radi se o ponovnom okupljanju legendarnog benda koji je žario i palio 90-ih svim glazbenim ljestvicama, radio postajama i stadionima da bi sredinom 90-ih bend zbog raznih neslaganja i razmirica među članovima, posebice između frontmena Axla Rosea i Slasha, odlučio prekinuti s radom, nakon čega je većina krenula u neke više ili manje uspješne samostalne projekte. 

Ipak, čini se da su nakon toliko godina Gunsi odlučili zakopati ratne sjekire i ponovno zajedno zasvirati, i to na pozornici omiljenog glazbenog rock indie festivala Coachella, koji će se održavati u travnju, u sunčanoj Kaliforniji. Prema napisima Billboarda, čini se kako bend planira i ozbiljnu turneju po Sjevernoj Americi tijekom sljedećeg ljeta u sklopu koje će odraditi 25 stadionskih koncerata. Zasad je poznato da će se od originalne postave Gunsa ponovno okupiti Axl Rose, Slash i Duff McKagan, a na informacije o preostalim članovima benda ćemo morati još malo pričekati. U svakom slučaju, sjajna vijest za kraj godine!

Related articles

Buro 24/7 Selection

više