Search

Vjerovali ili ne, Kanye West je izbacio album

Vjerovali ili ne, Kanye West je izbacio album

Tekst: BURO.

Donda je vjerojatno najiščekivaniji album ovog desetljeća i ne samo jer se radi o Kanyeu već zato što je objavljivanje odgođeno već nekoliko puta. Album je objavljen jučer (iako je novi datum objave bio 5. rujan) i naravno objava nije prošla bez kontroverzi. U roku od 90 minuta Donda je bio prvi album na glazbenom servisu iTunes, međutim onda se oglasio Kanye.

Reper je na Instagramu napisao da je kuća Universal izbacila album bez njegovog dopuštenja i bez druge verzije pjesme Jail na kojoj gostuje reper Da Baby koji se nedavno našao u skandalu zbog homofobnih izjava. Mišljenja o albumu su podijeljena. Neki ga nazivaju remek djelom, a neki se žale da je Kanye opet izbacio gospel album koji nema veze s njegovim starijim opusom. Na albumu je zavidan broj gostiju te se pojavljuju Jay-Z, Pusha T, Travis Scott i drugi.

Vjerovali ili ne, Kanye West je izbacio album (фото 1)

Album prati i merch koji potpisuje Balenciaga, a radi se o majicama dugih rukava na kojima je print Kanyeovog doma u Chicagu i slika njegove majke kada je bila dijete. Tu su i šilterice i skijaške maske koje je Kanye nosio na koncertima. Merch je dostupan na njegovom webu, a raspon cijena je od 60 do 200 dolara.

Related articles

Buro 24/7 Selection

više