Search

Znate li tko je Griff? Ova mlada multitalentirana glazbenica na scenu donosi dugoočekivanu promjenu

Znate li tko je Griff? Ova mlada multitalentirana glazbenica na scenu donosi dugoočekivanu promjenu

Upoznajte je!

Tekst: L.L.


Image: Instagram

Ona piše, pjeva, producira, stilizira i dizajnira, njezino ime je Griff i vrlo lako mogli biste se već na prvo slušanje zaljubiti u njezinu glazbu. Mlada britanska glazbenica proslavila se pjesmom "Mirror Talk", a svoju je glazbu namijenila onima kojima je potrebna pomoć pri prihvaćanju samih sebe. Tek joj je 18 godina i ova pop glazbenica, čini se, u početku je stvaranja nečeg zbilja velikog.


Ono što nas je posebno oduševilo kod Griff jest činjenica kako se glazbi posvetila vrlo ozbiljno, no istovremeno s velikom dozom kreative te već u početku otkrila kako zna što radi, ne samo na glazbenom polju. Griff, naime, sama postavlja set sa snimanje svojih spotova, sama je dizajnirala sve komade odjeće u spotu "Mirror Talk" i sama je producirala video za istoimeni spot. U jednom je intervjuu otkrila kako je produkciju učila na laptopu svoga brata, uz pomoću tutorijala na internetu, a na taj je način naučila i brojne druge talente kojima se danas ponosi.

Ipak, Griff nije uvijek bila otvorena i pristupačna. Kroz svoje je školovanje, primjerice, skrivala strast prema glazbi. Objasnila je to činjenicom kako nitko ne voli klince koji sanjaju o zvjezdanim karijerama te kako se naprosto nije htjela hvaliti nečime što još nije postigla. Sada, kada njezinu glazbu sluša cijeli svijet, Griff je još uvijek poprilično skromna te strogo odvaja svoje obrazovanje od glazbene karijere.

Znate li tko je Griff? Ova mlada multitalentirana glazbenica na scenu donosi dugoočekivanu promjenu (фото 1)

Iako tek na početku karijere, njezin je stil već sada poprilično prepoznatljiv. Ona ne cilja na visoku modu i ne opterećuje se skupim krpicama, kosu uvijek drži u opuštenom, ali neobičnom repu i njezin je stil jednostavan, pročišćen i, iako se na trenutke može učiniti razigranim, uglavnom dolazi u jednostavnim, pastelnim, sivim ili crno bijelim tonovima.

Glazba koju stvara ista je takva – istovremeno prepoznatljiva i hrabra, s dozom dobrog ritma koji pokreće i vokalom od kojeg želimo tražiti više, no ono što dobivamo zapravo nas u potpunosti zadovoljava. Njezinu smo pjesmu "Mirror Talk" preslušali nebrojeno mnogo puta, a u velikoj nas je mjeri osvojila i "Didn't Break It Enough". Griff je, kako se čini za sada, pozitivna promjena u moru novih glazbenika koju smo jedna dočekali. Njezin "baš me briga" stil nešto je s čime se baš svi u nekom period života možemo poistovjetiti i divno je iznenađenje u gomili instant zvijezda s kojima se susrećemo na svakodnevnoj bazi. Nama dovoljno da jedna dočekamo nove stvari sjajne Griff.

Related articles

Buro 24/7 Selection

Leave a comment

više