Search

4 \"celebrity\" književna kluba kojima se možete odmah pridružiti!

4 "celebrity" književna kluba kojima se možete odmah pridružiti!

Dodajte malo "zvjezdanog sjaja" svom literarnom svijetu


Image: buro247.me

Ako tražite dodatnu inspiraciju za sljedeće "čitanje", zašto se ne biste savjetovali s nekom od najvećih holivudskih zvijezda?

Književni klubovi su u posljednje vrijeme doživjeli "uskrsnuće" i čini se kako su u doba millennialsa postali ponovo popularni. To bi nas trebalo oduševiti, s obzirom koliko svi vremena provodimo pred ekranima. Čini se kako su ovaj trend prepoznale i neke holivudske zvijezde, koje su osnovale svoje literarno orijentirane grupe, na kojima one dijele svoje čitalačke preporuke i održavaju interakciju s obožavateljima upravo komentirajući pročitane knjige. Mi vam predlažemo četiri, kojima se možete odmah pridružiti...

1. Reese Witherspoon' s Book Club

Ako ćemo kome vjerovati kada je u pitanju preporuka za čitanje, onda je to Reese Witherspoon. Upravo je ona zaslužna za televizijske adaptacije popularnih "Big Little Lies", "Wild" i "Gone Girl". Njezina stranica trenutno ima 331 000 pratitelja, a sama stranica funkcionira kao portal na kojem glumica svaki mjesec predloži jednu knjigu koju bismo trebali pročitati. Stranicu možete pronaći ovdje.

2. Oprah's Book Club

Oprah Organization, unutar koje se nalazi i njezin književni klub, postoji još od 1996.godine. Stranicu prati nevjerojatan broj ljudi i sadrži jako puno preporuka koje su se nagomilale tijekom godina. Oprah često ostavlja i duge komentare nakon pročitane knjige i donosi intervjue s ljudima koji su je također pročitali. Ako se želite priključiti ovom književnom klubu, to možete napraviti ovdje.

3. Our Shared Shelf by Emma Watson

Tema kluba ove poznate glumice jest - feminizam. To je mjesto gdje su svi dobrodošli, a književni klub također predlaže jednu novu knjigu svaki mjesec, zatim Emma zadaje pitanja o kojima se može raspravljati na njezinoj stranici. Ima 100 000 pratitelja, što očito pokazuje da su čitatelji zadovoljni knjigama koje Watson preporučuje. Njezinu stranicu posjetite ovdje.

4. Belletrist by Emma Roberts

Ovu stranicu glumica je osnovala sa svojom prijateljicom Kayah Preiss, potaknute uzajamnim preporukama koje su davale jedna drugoj tijekom godina. Odlučile su svoju ljubav prema čitanju podijeliti s ostatkom svijeta, tako što su napravile stranicu gdje mjesečno preporučuju knjigu koju su pročitale, kao i videa i intervjue koji su povezani s preporučenom knjigom. Ako želite saznati više, posjetite njihovu stranicu.

Related articles

Buro 24/7 Selection

više