Search

Ako vam nedostaje ono pravo ljeto, uronite u fotografije Slim Aaronsa

Ako vam nedostaje ono pravo ljeto, uronite u fotografije Slim Aaronsa

Tekst: BURO.


Fotografije Slim Aaronsa su prava poslastica za sve one koji istinski vole ljeto. S njih vrište bezbrižnost, uživanje i glamur. Te scene su izvanvremenske i lako ih možemo zamisliti i danas, iako su kadrovi uhvaćeni prije nekoliko desetljeća.

Ako vam nedostaje ono pravo ljeto, uronite u fotografije Slim Aaronsa (фото 1)
Ako vam nedostaje ono pravo ljeto, uronite u fotografije Slim Aaronsa (фото 2)
Ako vam nedostaje ono pravo ljeto, uronite u fotografije Slim Aaronsa (фото 3)

Ako se ove sezone želite počastiti s nekom dobrom coffee table knjigom, preporuka kao vrata ide zbirkama njegovih fotografija. Inspirativne slike podsjetit će vas zašto je tako lako voljeti ljeto i koliko europske destinacije mogu izgledati dobro. Ovo nam je definitivno potrebno ovih dana, malo podsjećanje na to koliko je lijepa naša planeta i da se isplati strpljivo sačekati da ovaj val prođe, kako bismo nastavili istraživanje mondenih lokacija.

Ako vam nedostaje ono pravo ljeto, uronite u fotografije Slim Aaronsa (фото 4)
Ako vam nedostaje ono pravo ljeto, uronite u fotografije Slim Aaronsa (фото 5)
Ako vam nedostaje ono pravo ljeto, uronite u fotografije Slim Aaronsa (фото 6)

Posljednja u nizu jest zbirka Fashion Eye koja pripada Louis Vuitton kolekciji knjiga i u njoj su sabrane njegove najbolje i najpoznatije fotografije snimljene na francuskoj rivijeri. On je od zaborava sačuvao dekade poslije 1968. godine, kada je svijet procvjetao kroz ekonomski boom koji je omogućio pripadnicima jet seta da se bezbrižno prepuste uživanju u privatnim klubovima širom Mediterana.

Ako vam nedostaje ono pravo ljeto, uronite u fotografije Slim Aaronsa (фото 7)
Ako vam nedostaje ono pravo ljeto, uronite u fotografije Slim Aaronsa (фото 8)
Ako vam nedostaje ono pravo ljeto, uronite u fotografije Slim Aaronsa (фото 9)

Uz kadrove koje je snimio Aarons jednostavno je nemoguće ostati neraspoložen i izvjesno je da ćete se izmjestiti u sanjarenje o svim tim čarobnim mjestima. Naš prijedlog jest da sanjarenje iskoristite samo kao početak planiranja. Istražite što sve te destinacije mogu ponuditi složite sebi idealnu putanju za sljedeće ljeto. Kao start odlično će vam poslužiti ove tri sjajne knjige.

Related articles

Buro 24/7 Selection

Leave a comment

više