Search

BURO. i Znanje predstavljaju: Bestseller \"Lekcije\" Gisele Bündchen

BURO. i Znanje predstavljaju: Bestseller "Lekcije" Gisele Bündchen

U suradnji s Douglas parfumerijama donosimo izdanje koje daje uvid u privatan život top modela

Tekst: BURO.


Image: Denis Butorac

Sve savjete za bolji život i svoja osobna iskustva kroz godine supermodel Gisele Bündchen, sažela je u knjigu nazvanu "Lekcije: Moj put ka smislenom životu". U knjizi iskreno progovara o nekim teškim razdobljima u životu i otkriva kako joj je u istima od velike pomoći bila meditacija. Osim plana prehrane, u knjizi se nalazi i plan tjelovježbe s kojim ostaje u dobroj formi. Ovu inspirativnu priču punu životnih lekcija donose BURO. i izdavačka kuća Znanje, uz potporu Douglas parfumerija.

Kao jedan od najpoznatijih supermodela svih vremena, diljem svijeta Gisele Bündchen poznata je po svojim poslovnim sposobnostima, filantropiji i zalaganju za očuvanje okoliša. Časopis Forbes ju je proglasio jednom od najmoćnijih žena na svijetu, kao i jednom od najplemenitijih slavnih osoba. Imenovana je Ambasadoricom dobre volje za UNEP (Program Ujedinjenih naroda za okoliš), a Sveučilište Harvard joj je dodijelilo titulu počasne građanke u borbi za zaštitu okoliša kako bi odalo priznanje njenom trudu po pitanju ekologije.

BURO. i Znanje predstavljaju: Bestseller "Lekcije" Gisele Bündchen (фото 1)

Putovanje Gisele Bündchen započinje na jugu Brazila gdje je odrastala s pet sestara, igrala odbojku i spašavala mačke i pse lutalice. Međutim, u dobi od četrnaest godina sudbina je neočekivano uplela prste u obliku agenta za modele koji ju je uočio u São Paulu. Četiri godine poslije, kad se pojavila na nezaboravnoj reviji Alexandera McQueena na kišom natopljenoj modnoj pisti u Londonu u proljeće 1998., otpočela je njena spektakularna karijera i okončano razdoblje heroin chica u modnoj industriji, a brazilski übermodel, kako joj tepaju svjetski mediji, postala je globalna ikona i ostavila dubok trag u modnoj, ali i beauty industriji.

Upravo zato, izlazak dugo iščekivane knjige podržale su i parfumerije Douglas koje su se u proteklih 11 godina poslovanja u Hrvatskoj, nametnule kao jedno od omiljenih i nezaobilaznih mjesta kvalitetnih beauty proizvoda, vrhunskih brendova i najboljih savjeta u svijetu ljepote. U svakoj Douglas parfumeriji dočekati će vas beauty savjetnici kojima se možete obratiti s punim povjerenjem. Njihove stalne edukacije o novitetima i trendovima na tržištu te stručnost u poslu kojim se bave osiguravaju vrhunsku uslugu koju Douglas nudi. Zbog toga vas u Douglasu očekuje nezaboravno shopping iskustvo jer su vam u svakom trenutku na raspolaganju beauty eksperti s kojima se možete konzultirati o tome koji je proizvod ili beauty rutina prikladna za vas.

BURO. i Znanje predstavljaju: Bestseller "Lekcije" Gisele Bündchen (фото 2)

Pronalazak balansa i idealne recepture za ljepotu i vođenje ispunjenog života centralna tema knjige u kojoj imamo prvi put priliku upoznati pravu Gisele, ženu čiji je privatni život u potpunoj suprotnosti s njenom slikom u javnosti. U "Lekcijama" prvi put otkriva tko zapravo jest i što je sve naučila tijekom proteklih 38 godina, a što joj je pomoglo da živi smislenije – putovanje je to koje čitatelja vodi od djetinjstva koje je provela bosonoga u malom brazilskom gradiću sve do međunarodno priznate karijere, majčinstva i braka s nogometašem Tomom Bradyjem.

BURO. i Znanje predstavljaju: Bestseller "Lekcije" Gisele Bündchen (фото 3)

"U ovoj sam knjizi ispisala pouke koje su mi pomogle da živim svjesnijim i radosnijim životom, koje su me nadahnule da savladam izazove s kojima sam se suočavala tijekom godina i omogućile mi dublje razumijevanje same sebe i svijeta koji me okružuje. Nadam se da će pomoći i vama", izjavila je manekenka.

"Lekcije" Gisele Bündchen od 25. studenog dostupne su u svim boljim knjižarama i u webshopu knjižara Znanje, a zarada od prodaje ove knjige ide fondaciji LUZ koju je Bündchen utemeljila 2007. godine, a koja se bavi društvenim i ekološkim problemima.

Leave a comment

više