Search

Gisele Bündchen je napisala knjigu o prehrani i stilu života. Evo kako se hrani najplaćenija manekenka na svijetu

Gisele Bündchen je napisala knjigu o prehrani i stilu života. Evo kako se hrani najplaćenija manekenka na svijetu

Samo zdravo

Tekst: A.P.


Image: Gisele Instagram

Već cijelo desetljeće u svijetu mode postoje supermodeli i postoji Gisele. Ova ambiciozna i sposobna Brazilka je od modnih angažmana i vlastitih ekstenzija modnih i beauty linija uspjela namaknuti bogatstvo od kakvih 400 milijuna dolara...

O njenom načinu života napisano je tisuće članaka u svim modnim i beauty medijima. Poznato je da je Gisele gorljiva zagovornica zdrave prehrane, yoge i holističkog pristupa životu, a istu je filozofiju prenijela na svog supruga, vrhunskog sportaša Toma Bradyja i njihovo dvoje djece. Prije nekoliko mjeseci u medije je izašao jelovnik koji njihov kuhar priprema za obitelj Bündchen-Brady. Jelovnik se naravno bazirao na vrhunskim organskim namirnicama, hrana je bez glutena, šećera nema ni u tragovima kao ni brašna. Gisele se drži šest zlatnih pravila zdrave prehrane te cijela obitelj jutro počinje s topolom vodom u kojoj je iscijeđen limun. Tijekom dana na stolu se nalazi organsko voće i povrće, organska piletina, organski odrezak ili patka. Od ribe se najčešće jede divlji losos spremljen na maslinovom ulju. Crveno meso obitelj jede jednom mjesečno. Šećer i brašno su zabranjeni u kući i to je pravilo kojeg se Gisele strogo pridržava. Večera je zakazana za 18 sati najkasnije kako bi se tijelo tijekom noći odmorilo i dobilo vremena da probavi hranu. Dva puta godišnje slavna manekenka odlazi na detoks koji obavlja u nekom od svjetskih resorta.

Gisele Bundchen

Sve savjete za bolji život i svoja osobna iskustva kroz godine sada je sažela u knjigu nazvanu "Lessons: My Path to a Meaningful Life". U knjizi iskreno progovara o nekim teškim razdobljima u životu i otkriva kako joj je u istima od velike pomoći bila meditacija. Osim plana prehrane, u knjizi ćete pronaći i plan tjelovježbe s kojim ostaje u dobroj formi. Ne sumnjamo da će sve obožavateljice portala GOOP koji vodi Gwyneth Paltrow, brže bolje pohitati po ovu knjigu. Savjeta o zdravom načinu života nikad dosta, a pogotovo kad dolaze od strane jedne od najuspješnijih i najzgodnijih žena na svijetu.

Related articles

Buro 24/7 Selection

više