Search

Grace Jones objavljuje autobiografiju

Grace Jones objavljuje autobiografiju

Životna priča legendarne pjevačice i modela


Image: buro247.ru

Grace Jones svojevremeno je izjavila kako nikad neće napisati memoare o svom životu, međutim, nasreću, ipak je odlučila prekršiti to obećanje i objaviti autobiografiju. Vjerujemo kako će štivo biti vrlo zanimljivo kad uzmemo u obzir da se Grace družila s Andyjem Warholom i ostalim gostima Studija 54

Životna priča Grace Jones jedna je od onih koje se mogu opisati na razne načine, ali nipošto kao dosadna. Preselivši se iz New Yorka u Pariz, ova zanimljiva žena ubrzo je počela graditi karijeru modela te je nosila revije renomiranih modnih velikana, pojavljivala se na naslovnicama vodećih modnih časopisa, između ostalog i u Vogueu. Nakon što je pokorila europsku modnu scenu, Grace se vratila u SAD i započela glazbenu karijeru. I na tom je polju ostvarivala velike uspjehe, družila se i surađivala s legendarnim Andyjem Warholom i provodila vrijeme u Studiju 54. 

U svojoj autobiografiji Jones će se zasigurno prisjetiti i svojih glumačkih angažmana u filmu o Jamesu Bondu ("Pogled na ubojstvo") s Rogerom Mooreom ili u "Conanu barbarinu" s Arnoldom Schwarzeneggerom.

Knjiga će se u prodaji naći već 29. rujna, a u iščekivanju knjige prisjetimo se jednog od najvećih hitova velike Grace.

Related articles

Buro 24/7 Selection

više