Search

Inspirativne kuće za odmor u novoj Taschenovoj knjizi

Inspirativne kuće za odmor u novoj Taschenovoj knjizi

"Cabins"


Image: Buro247.com/me

Najnovije izdanje Taschena na jednom mjestu donosi pogled u različita arhitektonska rješenja pri gradnji kuća za odmor

Uz prekrasne fotografije i upečatljive ilustracije Marie-Laure Cruschi sada se možete inspirirati za svoj kutak mira negdje u prirodi gdje ćete provoditi lijena popodneva ako je već nemate ili vam možda padnu na pamet ideje kako urediti svoju već postojeću vikendicu. Samo zato što nije stalan objekt za život ne znači da njen dizajn mora biti nezanimljiv, štoviše, zašto svu maštu i znanje ne biste upotrijebili baš za stvaranje idealne kućice, arhitektonski zanimljive i pogodne za okoliš.

Među našim se favoritima nalaze "Island House" smještena na uskom otoku u nizozemskom jezeru i orijentirana tako da upija sunčeve zrake kako ono izlazi i zalazi. Tu je i kućica u Norveškoj koja je izgrađena na mjestu starije verzije iz 18. stoljeća, inspirirana njenom jednostavnošću i materijalima. Cijela je knjiga kolekcija inspirativnih momenata za jednostavniji život, ekološki održiv i bez viška tehnologije, onaj u kojem sjednemo u udobnu fotelju, ubacimo još jedno drvo u kamin i uživamo.

Inspirativne kuće za odmor u novoj Taschenovoj knjizi (фото 1)Inspirativne kuće za odmor u novoj Taschenovoj knjizi (фото 2)Inspirativne kuće za odmor u novoj Taschenovoj knjizi (фото 3)

Related articles

Buro 24/7 Selection

više