Search

Knjiga Lene Dunham je zanimljivo štivo

Knjiga Lene Dunham je zanimljivo štivo

"Not That Kind of Girl"


Režiserka i scenaristica poznate serije "Girls" Lena Dunham u svojoj je knjizi podijelila sve svoje životne prepreke, ali i sretne trenutke, i sve to na sebi svojstven i duhovit način

Knjiga je premijerno predstavljena u New Yorku, a memoari nas vode kroz Lenin život i razloge zbog kojih je uspjela doći tu gdje sada je. Knjiga naglašava glumičinu borbu s problemima mentalnog zdravlja, na kojima se temelji i opsesivno kompulzivni poremećaj od kojeg pati njen lik Hannah, njenim terapijama i mnogo drugih stvari gdje Lena samo pokušava objasniti kako je jedna obična djevojka s problemima kakve ima mnogo pojedinaca.

"Kod mene su se spojili strahovi od bakterija s hipohondrijskim poremećajem, visokom anksioznošću te svim dodatnim problemima koji prate početak srednje škole", piše Dunham u svojoj knjizi. Inteligentna, duhovita i brutalno iskrena, Lena u svojoj knjizi predstavlja sav spektar svojih nespretnih talenata koje smo navikli gledati Hannah u seriji "Girls". Lena je ujedno i svjež književni glas jedne generacije.

Knjiga Lene Dunham je zanimljivo štivo (фото 1)

više