Traži

Knjiga o tragičnoj sudbini Alexandera McQueena i Johna Galliana

Knjiga o tragičnoj sudbini Alexandera McQueena i Johna Galliana

Uspon i pad modnih velikana

BURO.


Knjiga - "Bogovi i kraljevi: Uspon i pad Alexandera McQueena i Johna Galliana"- priča istinitu priču o dva kultna dizajnera

Dva Britanca, dva inovatora, dva revolucionara koja na mnogo načina dijele sudbinu tragičnih junaka, glavni su likovi u novoj knjizi novinarke Dane Thomas koja je godinama istraživala jedan od najvećih fenomena u modnoj industriji. John Galliano i Alexander McQueen bili su vrlo rano prepoznati od strane modne industrije, obojica su radila za luksuznu grupaciju LVMH, i ono što ih vjerojatno najviše ujedinjuje, jest njihova nevjerojatna sposobnost da iznenade i šokiraju.

2010. godine cijeli svijet je potresla vijest o tragičnoj smrti McQueena, a godinu dana kasnije, do tada nezamjenjivi John Galliano, zbog skandala je otpušten iz Diora. U knjizi "Bogovi i kraljevi" pratit ćemo tako uspone i padove dvaju velikana mode, a već samo spominjanje ovako velikih imena u istoj rečenici garantira odlično štivo koje će, vjerujemo, biti zanimljivo i mnogim modnim autsajderima. Jedna od najiščekivanijih knjiga u 2015. godini sada se konačno može naći u prodaji.

Knjiga o tragičnoj sudbini Alexandera McQueena i Johna Galliana (фото 1)

Knjiga o tragičnoj sudbini Alexandera McQueena i Johna Galliana (фото 2)

Povezani tekstovi

Buro 24/7 izbor

više